Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Avtoros Shaman 8×8: Το απόλυτο όχημα επιβίωσης (vid)

Ελλάδα 17:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Avtoros Shaman 8×8: Το απόλυτο όχημα επιβίωσης (vid)

ΝΕΑ

Avtoros Shaman 8×8: Το απόλυτο όχημα επιβίωσης (vid)

ΝΕΑ

Αν νομίζετε πως η Mercedes-AMG G63 6×6 είναι το απόλυτο εκτός δρόμου όχημα τότε μάλλον δεν γνωρίζετε την ύπαρξη του Avtoros Shaman 8×8Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η φαντασία φαίνεται πως δεν έχει όρια όταν πρόκειται για ακραία, πολυτελή, εκτός δρόμου οχήματα που δείχνουν να έχουν φτιαχτεί για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της Αποκάλυψης. Ένα τέτοιο είναι και το Avtoros Shaman 8×8 που σχεδιάστηκε για να αποτελέσει το απόλυτο όχημα εκτός δρόμου. Σίγουρα δεν προκαλεί με την απόδοσή του ή τις επιδόσεις του καθώς η ισχύς του φθάνει του 170 ίππους ενώ η μέγιστη ταχύτητα δεν ξεπερνά τα 70 km/h. Το εσωτερικό του έχει σχεδιαστεί με πρωταρχικό στόχο την λειτουργικότητα. Ο οδηγός κάθεται στο κέντρο έχοντας γύρω του πολυάριθμες ενδείξεις ενώ ο χώρος μπορεί να διαμορφωθεί κατάλληλα για την φιλοξενία αρκετών επιβατών.

avtoros-shaman-8x845676543harpi640

Το Shaman δείχνει και είναι τεράστιο όμως η κίνησή του και η ευελιξία ακόμα και σε στενές διαδρομές εξασφαλίζεται χάρη στην χρήση τετραδιεύθυνσης. Βέβαια σε ένα τόσο μεγάλο και βαρύ όχημα η κατανάλωση δεν θα μπορούσε να είναι αμελητέα οπότε με φυσιολογική χρήση μην περιμένετε κάτι καλύτερο από 22 lt / 100 km. Από την άλλη πλευρά βέβαια ο κατασκευαστής έχει φροντίσει να εξοπλίσει το Shaman με ένα δοχείο καυσίμου χωρητικότητας 270 lt, προσφέροντας μια αυτονομία που ξεπερνά τα 1000 km.

Advertisement
Advertisement

avtoros-shaman-8x845676543harpi640_1