Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

AUTOFIT: Για σωστό έλεγχο πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων

Ελλάδα 13:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

AUTOFIT: Για σωστό έλεγχο πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων

ΝΕΑ

AUTOFIT: Για σωστό έλεγχο πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων

ΝΕΑ

Η επίσκεψη του χειμώνα πρέπει να βρει έτοιμους εμάς και το αυτοκίνητό μας ώστε να απολαύσουμε και αυτά τα Χριστούγεννα.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας μπει πλέον και ημερολογιακά σε έναν ακόμα χειμώνα ήρθε η στιγμή να στρέψουμε την προσοχή μας στην προετοιμασία του αυτοκινήτου μας για την απαιτητική αυτή περίοδο του χρόνου. Το κρύο, η βροχή και το χιόνι σίγουρα του βάζουν δύσκολα και πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας για να αποφύγουμε τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων.

Στο δίκτυο συνεργείων της AUTOFIT θα φροντίσουν να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι και επισκευές προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για όλα. Η μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία των εξειδικευμένων μηχανικών της AUTOFIT παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο σε αυτόν τον έλεγχο καθώς αφενός ξέρουν τι πρέπει να ελεγχθεί, ειδικά για τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικαρτούν το χειμώνα και στη συνέχεια ακριβώς τι πρέπει να γίνει, προκειμένου το όποιο ζήτημα υπάρχει να επιλυθεί με τον πιο σωστό και πιο οικονομικό τρόπο. 

Έτσι λοπόν ελέγχεται η μπαταρία η οποία πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, τα φρένα για τα οποία ισχύει φυσικά το ίδιο, ενώ  αν χρειάζεται θα αντικατασταθούν και οι καθαριστήρες προκειμένου να εξασφαλίζεται η καλή ορατότητα και υπό βροχή.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του αυτοκινήτου που πρέπει να ελεγχθούν για το χειμώνα είναι τα ελαστικά. Η AUTOFIT θα σας προτείνει την καλύτερη επιλογή χειμερινών ελαστικών και θα προχωρήσει στην αντικατάστασή τους, ενώ υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε όλα τα είδη ελαστικών για εκείνους που βάζουν την ασφάλεια πάνω από όλα. Πριν αποχωρήσετε από το συνεργείο της AUTOFIT οι τεχνικοί θα σας ενημερώσουν για τις ιδανικές πιέσεις που πρέπει να έχουν τα ελαστικά στη διάρκεια του χειμώνα για μέγιστη πρόσφυση και οικονομία σε καύσιμο.

Advertisement

Επίσης όλα τα αυτοκίνητα πλέον είναι απαραίτητο να φέρουν κάποιο αντιολισθητικό μέσο για να είναι ανά πάσα στιγμή σε θέση να αντιμετωπίσουν περιπτώσεις έντονης χιονόπτωσης. Στην AUTOFIT θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από χιονοκουβέρτες για όλους τους τύπους και τα μεγέθη ελαστικών για να επιλέξετε το κατάλληλο, ενώ οι άνθρωποι της AUTOFIT θα σας κατατοπίσουν για τη σωστή επιλογή και φυσικά θα σας ενημερώσουν για τον τρόπο τοποθέτησης και χρήσης τους.

Advertisement

Ο έλεγχος στα υγρά του συστήματος κλιματισμού και ψύξης του κινητήρα είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικός προκειμένου να αποφύγουμε δυσάρεστες εκπλήξεις στη διάρκεια του χειμώνα, ενώ το κατάλληλο αντιψυκτικό είναι κάτι παραπάνω από κάτι παραπάνω από απαραίτητο για τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν τον χειμώνα.

Για να έχουμε λοιπόν απροβλημάτιστα και ευχάριστα Χριστούγεννα και φέτος καλό είναι να επισκεφτούμε ένα συνεργείο της AUTOFIT για να ελέγξουμε το αυτοκίνητό μας. Με εύκολο και πρακτικό τρόπο κλείνουμε online ένα ραντεβού σε αυτό που μας εξυπηρετεί μέσω της σύγχρονης ιστοσελίδας της AUTOFIT και απολαμβάνουμε υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση από τους ειδικούς της εταιρείας. Η πρόληψη είναι κάτι που μπορεί να μας γλιτώσει από δυσάρεστες καταστάσεις και να μας επιτρέψει να χαρούμε τις γιορτές με τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Autofit: Το πιο αξιόπιστο δίκτυο συνεργείων δίπλα σας
Εγγυημένο σέρβις με τη σφραγίδα της AUTOFIT
Autofit: Διατηρήστε την εργοστασιακή εγγύηση