Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εγγυημένο σέρβις με τη σφραγίδα της AUTOFIT

Ελλάδα 4:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εγγυημένο σέρβις με τη σφραγίδα της AUTOFIT

ΝΕΑ

Εγγυημένο σέρβις με τη σφραγίδα της AUTOFIT

ΝΕΑ

Στην AUTOFIT το αυτοκίνητό σας, ανεξάρτητα από τη μάρκα του, θα είναι στα καλύτερα χέρια. 

Advertisement
Advertisement

Πως θα σας φαινόταν ένα αυτοκίνητο που καταναλώνει πολύ καύσιμο, εκπέμπει αυξημένους ρύπους και δεν είναι ασφαλές; Το σίγουρο είναι πως δεν θα θέλατε να είναι το δικό σας, ενώ επίσης σίγουρο είναι πως όλα αυτά είναι απόρροια της κακής συντήρησής του.

Προκειμένου λοιπόν το δικό σας αυτοκίνητο να μην περιέλθει ποτέ σε μια τέτοια κατάσταση θα πρέπει αφενός να τηρείται ευλαβικά το πρόγραμμα των σέρβις του και αφετέρου να επιλύεται άμεσα όποιο τυχόν πρόβλημα προκύψει.

Για να γίνουν όμως όλα αυτά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θα πρέπει κανείς να είναι βέβαιος για αυτόν στον οποίον εμπιστεύεται το αυτοκίνητό του. Να μην έχει καμία αμφιβολία για τις εγγυημένες και απόλυτα επαγγελματικές υπηρεσίες που προσφέρει και να υπάρχει η σιγουριά πως τα πάντα θα γίνουν ακέραια, και χωρίς μα, ίσως ή αλλά…

Advertisement
Advertisement

Αυτή την αίσθηση της σιγουριάς και της ασφάλειας τόσο για τη συντήρηση όσο και για την ενδεχόμενη επισκευή του αυτοκίνητου μας την παρέχουν τα συνεργεία AUTOFIT.  Που είναι ολοκληρωμένα κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Το δίκτυο της AUTOFIT είναι από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, καθώς σε αυτό ανήκουν περισσότεροι από 2.000 ανεξάρτητους επισκευαστές με 14 χώρες.

Τα μέλη του δικτύου είναι επαγγελματίες που εξυπηρετούν άριστα τους πελάτες προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με πλήρη διαφάνεια στην κοστολόγηση και της εργασίας αλλά και των ανταλλακτικών. Ταυτόχρονα οι τεχνικοί του δικτύου, εκπαιδεύονται διαρκώς και λεπτομερώς στα εξελιγμένα, σύγχρονα συστήματα των αυτοκινήτων και χρησιμοποιούν εργαλεία και διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Advertisement

Στο δίκτυο AUTOFIT η επισκευή του αυτοκινήτου σας γίνεται με βάση τις εργοστασιακές προδιαγραφές του και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά ποιοτικά, πιστοποιημένα ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης και εφάμιλλης ποιότητας από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς και ιαπωνικούς προμηθευτές όπως Bosch, Delphi, LUK, NGK, Denso, Gates, Hella Pagid και πολλούς άλλους. Έτσι η εργοστασιακή εγγύηση του αυτοκινήτου σας παραμένει σε ισχύ, ενώ επιπρόσθετα και η ίδια η AUTOFIT παρέχει 1 χρόνο εγγύηση σε εργασίες και ανταλλακτικά.

Advertisement

Σημαντικό είναι πως τα συνεργεία AUTOFIT πληρούν τις απαραίτητες περιβαλλοντικές προδιαγραφές ανακυκλώνοντας τα χρησιμοποιημένα και επικίνδυνα για το περιβάλλον υλικά (μπαταρίες, λιπαντικά, καταλύτες κτλ).

Δικαίωμα στην Επισκευή

Το Δίκτυο AUTOFIT αποτελεί υπερήφανο υποστηρικτή της πανευρωπαϊκής καμπάνιας «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ».

Advertisement

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, οι καταναλωτές έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε συνεργείο επισκευής για εργασίες εκτός εγγύησης, τόσο κατά τη διάρκεια της νομικά κατοχυρωμένης περιόδου εγγύησης όσο και κατά τη διάρκεια τυχόν εκτεταμένης περιόδου εγγύησης.

Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων δεν μπορούν να κάνουν τις εγγυήσεις εξαρτημένες από αποκλειστικές επισκευές των οχημάτων στο δίκτυο τους ή από την αποκλειστική χρήση ανταλλακτικών της δικής τους μάρκας. Εννοείται πως κάθε επιχείρηση υπόκειται στη νομικά θεσπισμένη ευθύνη για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Επομένως, όσοι προκαλέσουν ζημιά στο όχημά σας λόγω πλημελούς εργασίας ή χρήση προβληματικών εξαρτημάτων έχουν την ευθύνη γι’ αυτό.

Για τις επισκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν γνήσια ανταλλακτικά και ανταλλακτικά εφάμιλλης ποιότητας. «Γνήσια ανταλλακτικά» είναι όχι μόνο τα ανταλλακτικά που διανέμονται από τους κατασκευαστές των οχημάτων, αλλά και αυτά που φέρουν το λογότυπο της εταιρείας κατασκευής του εξαρτήματος. Στις περισσότερες περιπτώσεις και τα δύο παράγονται στην ίδια γραμμή με τις ίδιες προδιαγραφές.

Υπάρχουν επίσης «ανταλλακτικά εφάμιλλης ποιότητας». Αυτά είναι ανταλλακτικά που κατασκευάζονται από ανεξάρτητες εταιρείες παραγωγής ανταλλακτικών και η ποιότητά τους είναι αντίστοιχη των γνήσιων. Χαρακτηριστικό είναι πως τo 80% των ανταλλακτικών που αποτελούν το αυτοκίνητο προέρχονται από εταιρείες παραγωγής ανταλλακτικών και όχι από κατασκευαστές οχημάτων.

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ένας κατασκευαστής αυτοκινήτων δεν μπορεί να αρνηθεί επισκευή υπό εγγύηση π.χ. ενός χαλασμένου ηλεκτρικού παραθύρου, απλά επειδή μια αλλαγή λαδιών έγινε από συνεργείο εκτός του επίσημου δικτύου του.

Το δίκτυο Autofit, µε πάνω από 25 χρόνια διεθνούς ανάπτυξης, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτων. Ό,τι µάρκα και αν είναι το αυτοκίνητό σας δέχεται φροντίδα υψηλών προδιαγραφών, µε βάση τις επίσημες προδιαγραφές που ορίζουν οι κατασκευαστές.

Το δίκτυο Autofit εγγυημένα εξασφαλίζει:
• Αξιοπιστία και εγγύηση σε εργασίες και ανταλλακτικά.
• Αφοσίωση στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών.
• Υποδειγματική τεχνική εξυπηρέτηση.
• ∆ιαφάνεια στην κοστολόγηση ανταλλακτικών και εργασιών.

Τα συνεργεία AUTOFIT είναι εδώ για να σας διευκολύνουν. Να επισκευάσουν γρήγορα, με αξιοπιστία και ασφάλεια το αυτοκίνητό σας, και να σας απαλλάξουν από κάθε άγχος και κάθε αμφιβολία. Εμπιστευθείτε τα συνεργεία AUTOFIT. Μόνο κέρδος θα έχετε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
AUTOFIT: Ολοκληρωµένες λύσεις service, για όλες τις µάρκες αυτοκινήτων
Η απίστευτη εμπειρία… ήχου σε ένα αυτοκίνητο
Αυτά τα νέα μοντέλα ετοιμάζει η Volkswagen