Live Κίνηση
Περισσότερα
Autofit2023

Autofit: Το πιο αξιόπιστο δίκτυο συνεργείων δίπλα σας

Ελλάδα 4:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Autofit: Το πιο αξιόπιστο δίκτυο συνεργείων δίπλα σας

Autofit2023

Autofit: Το πιο αξιόπιστο δίκτυο συνεργείων δίπλα σας

Autofit2023

Η εμπειρία και το ολοκληρωμένο δίκτυο της Autofit κάνει πολύ εύκολη την επιλογή συνεργείου.

Advertisement
Advertisement

Χωρίς αμφιβολία το αυτοκίνητο είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας όλων μας. Εκτός από τις ασφαλής μετακινήσεις, τα ταξίδια ψυχαγωγίας και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, είναι συνδεδεμένο άρρηκτα με τον τρόπο ζωής μας και ουσιαστικά είναι ένα κρίσιμο εργαλείο διαβίωσης.

Για να έχουμε πάντα στο πλευρό μας το αγαπημένο μας αυτοκίνητο θα πρέπει να φροντίζουμε να το διατηρούμε σε άριστη κατάσταση. Η τακτική του συντήρηση είναι επιβεβλημένη και για να έχουμε τη μέγιστη αποτελεσματικότητα θα πρέπει εκείνος που το φροντίζει να είναι έμπειρος, εξειδικευμένος και να εμπνέει σιγουριά.

Advertisement
Advertisement

Κάπου εδώ έρχεται η Autofit και τα ποιοτικά της συνεργεία με το έμπειρο προσωπικό, να προτάξουν την τεχνογνωσία τους προκειμένου το αυτοκίνητό σας να είναι πάντοτε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Το δίκτυο συνεργείων της Autofit αριθμεί περισσότερα από 55 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα από τον Έβρο και τη Θεσσαλονίκη, μέχρι την Κρήτη και τη Φλώρινα.

Δεν είναι τυχαίο ότι η Autofit αριθμεί περισσότερους από 2.000 συνεργάτες σε 14 χώρες αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα επισκευαστών αυτοκινήτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Advertisement

Στα συνεργεία της Autofit μπορείτε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε επισκευή στο αυτοκίνητό σας, ανεξαρτήτα από τη μάρκα ή τη χρονολογία κατασκευής του.

Advertisement

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί θα φροντίσουν για την περιοδική συντήρησή, θα ελέγξουν μεταξύ άλλων τα συστήματα κλιματισμού και ανάρτησης, ενώ είναι σε θέση να κάνουν τους απαιτούμενους ελέγχους και να εκδόσουν Κάρτα Καυσαερίων. Ακόμα και για τα μοντέλα με LPG (υγραέριο) υπάρχει δυνατότητα συντήρησης και επισκευής, πάντα με την ασφάλεια των υψηλών προδιαγραφών της Autofit.

Όλα τα παραπάνω φυσικά γίνονται με απόλυτα ποιοτικά δεδομένα με πιστοποιημένα ανταλλακτικά και εργαλεία. Παράλληλα, ο πελάτης μπορεί πολύ εύκολα να βρει μέσα από τον υπολογιστή ή το smartphone του το κοντινότερο συνεργείο Autofit και να κλείσει ραντεβού online μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας. Για το ραντεβού αρκούν μερικά κλικ και όλα είναι δρομολογημένα.

Advertisement

Είναι πολλά εκείνα που θα απολαύσει ο οδηγός όταν επιλέξει την Autofit για την φροντίδα του αυτοκινήτου του. Πρώτο και σημαντικότερο είναι φυσικά η αξιοπιστία και η εγγύηση εργασίας και ανταλλακτικών που προσφέρει η εταιρεία. Η τεχνική υποστήριξη είναι υποδειγματική από την πιο δύσκολή μέχρι την πιο απλή επισκευή, ενώ το πρόγραμμα συντήρησης είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις επιθυμίες του εκάστοτε οδηγού.

Επιπλέον, ο οδηγός δεν θα έχει καμία αμφιβολία για το κόστος της επισκευής ή της συντήρησης καθώς υπάρχει πλήρη διαφάνεια στην κοστολόγηση των ανταλλακτικών και των εργασιών. Με τον τρόπο αυτό τα συνεργεία της Autofit εξασφαλίζουν την άψογη εξυπηρέτηση και χτίζουν την εμπιστοσύνη που θα κάνουν όλους να είναι πλήρως ικανοποιημένοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Autofit: Φροντίζει για ένα δροσερό καλοκαίρι!
Εγγυημένο σέρβις με τη σφραγίδα της AUTOFIT
AUTOFIT: Ολοκληρωµένες λύσεις service, για όλες τις µάρκες αυτοκινήτων