Live Κίνηση
Περισσότερα
Autofit2023

Autofit: Διατηρήστε την εργοστασιακή εγγύηση

Ελλάδα 19:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Autofit: Διατηρήστε την εργοστασιακή εγγύηση

Autofit2023

Autofit: Διατηρήστε την εργοστασιακή εγγύηση

Autofit2023

Η Autofit φροντίζει κάθε μοντέλο αυτοκινήτου, ανεξαρτήτου μάρκας να λαμβάνει υψηλού επιπέδου συντήρηση.

Advertisement
Advertisement

Κάθε φορά που έρχεται η στιγμή της περιοδικής συντήρησης του αυτοκινήτου μας έχουμε ένα μικρό άγχος για το που θα το πάμε, πόσο θα μας κοστίσει και φυσικά τι δουλειά θα γίνει στο συνεργείο. Αυτός ο προβληματισμός αυξάνεται κατακόρυφααν τυχόν υπάρχει και μια αναπάντεχη ζημιά για την οποία δεν γνωρίζουμε πολλά και πρέπει αναγκαστικά να εμπιστευθούμε κάποιο συνεργείο για να γίνει η επισκευή.

Αυτή η ανησυχία παύει να υπάρχει από τη στιγμή που υπάρχουν εξειδικευμένες εταιρείες όπως η Autofit . Η οποία έχει εμπειρία σχεδόν 20 χρόνων και χιλιάδες συνεργάτες σε όλη την Ευρώπη, ενώ έχει εδραιωθεί και στη χώρα μας ως το πιο αξιόπιστο δίκτυο συνεργείων.

Advertisement
Advertisement

Στην Autofit απολαμβάνει κανείς υψηλού επιπέδου υπηρεσίες είτε πρόκειται για την προγραμματισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου σου, είτε για κάποια έκτακτη βλάβη. Το εξειδικευμένο προσωπικό, τα υψηλών προδιαγραφών συνεργεία και τα κορυφαία ανταλλακτικά και υλικά φροντίζουν πάντα ο πελάτης να φεύγει γνωρίζοντας ότι όλα έχουν γίνει άψογα. Αυτό καλλιεργεί μια σχέση εμπιστοσύνης την οποία δεν συναντάς εύκολα!

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα των συνεργείων της Autofit είναι ότι μπορείς να προγραμματίσεις τη συντήρηση οποιουδήποτε αυτοκινήτου, ανεξαρτήτως μάρκας ή μοντέλου. Το τεράστιο εύρος τεχνογνωσίας των έμπειρων μηχανικών της εταιρείας διασφαλίζει την αξιοπιστία των εργασιών.

Advertisement

Παράλληλα ο πελάτης θα ενημερωθεί λεπτομερώς για τις επισκευές που έγιναν, τις εργασίες που απαιτήθηκαν και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν προκειμένου να διασφαλιστεί η διαφάνεια και η εμπιστοσύνη.

Advertisement

Το γεγονός ότι το κάθε αυτοκίνητο μπορεί να συντηρηθεί ή επισκευαστεί στην Autofit ενισχύεται από τη δέσμευση της εταιρείας ότι θα διατηρηθεί η εργοστασιακή εγγύηση του αυτοκινήτου σε περίπτωση που βρίσκεται σε ισχύ.

Το ζήτημα είναι σημαντικό και απασχολεί εκατοντάδες χιλιάδες κατόχους κυρίως νέων αυτοκινήτων. Με την Autofit δεν χρειάζεται πλέον οι κάτοχοί τους δεν «πρέπει» να επισκεφτούν ανγκαστικά κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο προκειμένου να μην «χάσουν» την εγγύηση του αυτοκινήτου τους.

Advertisement

Με εύκολο τρόπο μπορείτε πλέον online να αναζητήσετε το συνεργείο του δικτύου Autofit που βρίσκεται κοντά σας και να κλείσετε ένα ραντεβού για την φροντίδα του αυτοκινήτου σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Autofit: Φροντίζει για ένα δροσερό καλοκαίρι!
Εγγυημένο σέρβις με τη σφραγίδα της AUTOFIT
AUTOFIT: Ολοκληρωµένες λύσεις service, για όλες τις µάρκες αυτοκινήτων