Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Audi RS E-Tron GT: Τώρα και φτιαγμένο (+video)

Ελλάδα 14:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi RS E-Tron GT: Τώρα και φτιαγμένο (+video)

ΝΕΑ

Audi RS E-Tron GT: Τώρα και φτιαγμένο (+video)

ΝΕΑ

Τα ηλεκτρικά οχήματα δεν γίνονται πολύ πιο συναρπαστικά από το Audi RS E-Tron GT και ο ιδιοκτήτης ενός από αυτά το… βελτίωσε.

Advertisement
Advertisement

Κάποιος είναι αρκετά γενναίος για να… πειράξει ένα  Audi RS E-Tron GT

Το πρώτο πράγμα που κάνει αυτό το RS E-Tron GT να ξεχωρίζει από όλα τα άλλα είναι ένα bodykit από την Maxton Design (από την Πολωνία).

Αυτό το bodykit εκτός από τα μεγαλύτερα «φτερά» έχει ένα εντυπωσιακό splitter στο εμπρός μέρος  του ηλεκτρικού σπορ sedan και ένα ζευγάρι πιο έντονα πλαϊνά μαρσπιέ. Το κιτ Maxton Design προσθέτει επίσης έναν πιο εντυπωσιακό πίσω διαχύτη, κάνοντας το σχήμα του Audi περισσότερο επιθετικό.

Advertisement
Advertisement

Πιο εντυπωσιακοί από το bodykit είναι οι τροχοί στους οποίους… κάθεται το αυτοκίνητο. Προέρχονται από την Turismo Wheels και έχουν διάμετρο 22 ιντσών. Διαθέτουν μαύρες ακτίνες και επίσης σπορ ένθετα από ανθρακονήματα που μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν για να αλλάξουν την εμφάνιση του αυτοκινήτου. Την εμφάνιση ολοκληρώνει το χρώμα, που είναι μεμβράνη της 3M, σε απόχρωση γκρι σκούρο ματ.

Advertisement

Σας θυμίζουμε ότι το Audi RS E-Tron GT βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα “J1” με την Porsche Taycan και είναι εξοπλισμένο με δύο ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 590 ίππους και 830 Nm ροπής. Η δύναμη αυξάνεται στους 637 ίππους με ενεργοποιημένη τη λειτουργία overboost. Το RS E-Tron GT διαθέτει κιβώτιο δύο ταχυτήτων, όπως η Taycan και μπορεί να επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,1 δευτερόλεπτα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσα χιλιόμετρα βγάζει ένα ηλεκτρικό με τέρμα γκάζι;
Τι υπάρχει στο DNA της Audi; (video)
Audi RS e-tron GT: Αεροδυναμική υπεροχή (video)