Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Audi: “Πράσινο φως” για επιπλέον λειτουργίες και μετά την αγορά του αυτοκινήτου

Ελλάδα 6:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Audi: “Πράσινο φως” για επιπλέον λειτουργίες και μετά την αγορά του αυτοκινήτου

ΝΕΑ

Audi: “Πράσινο φως” για επιπλέον λειτουργίες και μετά την αγορά του αυτοκινήτου

ΝΕΑ

Μέσω της υπηρεσίας “Functions on Demand” δύναται να προστεθεί μια προαιρετική λειτουργία στο αυτοκίνητο οποιαδήποτε στιγμή μετά την αγορά του

Advertisement
Advertisement

Μέχρι σήμερα, όσοι ήθελαν να προσθέσουν κάποια προαιρετική λειτουργία στο αυτοκίνητό τους, έπρεπε να προβούν στη σχετική αίτηση κατά την παραγγελία του μοντέλου.

Αυτό πλέον αλλάζει… δια χειρός Audi, χάρη στο λανσάρισμα της υπηρεσίας “Functions on Demand” (Λειτουργίες κατά Παραγγελία). Μέσω αυτής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγκαταστήσουν νέες λειτουργίες στο αυτοκίνητό τους, στους τομείς του φωτισμού, της υποβοήθησης οδήγησης και της ψυχαγωγίας/ενημέρωσης, οποιαδήποτε στιγμή μετά την αγορά του αυτοκινήτου, μέσω της εφαρμογής “My Audi”.

Η υπηρεσία θα λανσαριστεί άμεσα σε Νορβηγία και Γερμανία, ενώ -προσώρας- θα είναι διαθέσιμη για τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα e-tron και τα τρέχοντα μοντέλα A4, A5, A6, A7, Q5, Q7 και Q8. Σε μεταγενέστερο χρόνο θα διατεθούν και σε άλλα μοντέλα, ενώ θα εμπλουτιστούν και με νέες λειτουργίες. Η λειτουργία ενεργοποιείται και είναι διαθέσιμη την επόμενη φορά που θα επανεκκινήσει το όχημα.

Advertisement
Advertisement

Όσον αφορά την πληρωμή για τις Functions on Demand, αυτές γίνονται μέσω της εφαρμογής myAudi, με κατοχύρωση της προστασίας των προσωπικών στοιχείων κατά την επεξεργασία της συναλλαγής. Κατόπιν, ένα κρυπτογραφημένο πακέτο δεδομένων αποστέλλεται από την Audi στο αυτοκίνητο μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

Audi e-tron και e-tron Sportback

Advertisement

Στα αμιγώς ηλεκτρικά e-tron και e-tron Sportback, το κοινό δύναται να αναβαθμίσει τους προβολείς LED σε προβολείς Matrix LED με αυτόματη υψηλή δέσμη, που ενεργοποιείται και απενεργοποιείται αυτόματα, χωρίς να εμποδίζει τους άλλους χρήστες του δρόμου. Παράλληλα, μπορεί να ενσωματωθεί λειτουργία πλοήγησης στο MMI navigation plus και το smartphone Audi, για επαγωγική φόρτιση του κινητού τηλεφώνου.

Ευέλικτα προγράμματα συγκεκριμένης διάρκειας

Advertisement

Επιπροσθέτως, προτού γίνει η αγορά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δοκιμάσουν μια λειτουργία, μέσω της εφάπαξ χρήσης της για ένα μήνα. Εφόσον μείνουν ικανοποιημένοι, μπορούν να αγοράσουν τη λειτουργία για διάστημα ενός μήνα, ενός εξαμήνου, για περίοδο που κυμαίνεται από 1 έως και 4 έτη, ή για όλη τη διάρκεια της ζωής του αυτοκινήτου.

Σημειώνεται πως εφόσον το αυτοκίνητο -στο οποίο έχουν προστεθεί κάποιες λειτουργίες- μεταβιβαστεί σε νέο ιδιοκτήτη, τότε αυτές δεν «χάνονται», αλλά παραμένουν ενεργές. Επίσης, ο νέος κάτοχος μπορεί να προσθέσει αυτές που ικανοποιούν τις προσωπικές του ανάγκες.

Advertisement

Δείτε επίσης:

Audi A3 Sportback: Με τον πληρέστερο εξοπλισμό στην κατηγορία του

Αποκάλυψη για το plug-in υβριδικό Audi A3 Sportback

Η ABT αγριεύει το υβριδικό Audi Q5