Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H ABT αγριεύει το υβριδικό Audi Q5

Ελλάδα 5:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H ABT αγριεύει το υβριδικό Audi Q5

ΝΕΑ

H ABT αγριεύει το υβριδικό Audi Q5

ΝΕΑ

Ένα νέο πακέτο αισθητικής αναβάθμισης για το Audi Q5 το οποίο μάλιστα παρουσίασε στο plug-in υβριδικό 55 TFSI eQuattro, δημιούργησε ο βελτιωτικός οίκος ABT.

Advertisement
Advertisement

Ένα πιο δυναμικό και επιθετικό στυλ στο μεγάλο SUV της Audi προσφέρει το νέο πακέτο αισθητικής αναβάθμισης που παρουσίασε η ABT Sportsline για το Audi Q5 χρησιμοποιώντας σαν βάση την plug-in υβριδική έκδοση 55 TFSI eQuattro.

Οι αισθητικές αλλαγές που προσφέρει το πακέτο της ABT είναι άμεσα αντιληπτές χάρη στην αεροδυναμική προσθήκη του εμπρός προφυλακτήρα, τις προεκτάσεις των φτερών, τις μεγάλες πλαϊνές ποδιές και τον ανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα με τον νέο διαχύτη αλλά και την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης. Προαιρετικά το πακέτο συνοδεύεται από ειδικής σχεδιάσης ζάντες 22 ιντσών σε μαύρη γυαλιστερή απόχρωση καθώς με από αεροτομή οροφής. Το αποτέλεσμα χωρίς να αλλοιώνει το ύφος του Audi Q5 χαρίζει έναν πιο δυναμικό και επιβλητικό ύφος στην εικόνα του γερμανικού SUV.

audi q5 tuning abt

Advertisement
Advertisement

Σε συνδυασμό με την εξωτερική αλλαγή η ABT προσφέρει και μια σειρά διακοσμητικών στοιχείων για το εσωτερικό όπως για παράδειγμα τις φωτεινές ενδείξεις με το λογότυπο της εταιρίας στα μασπιέ, αλλά και την αποτύπωση του λογότυπου στον διακόπτη εκκίνησης και στον επιλογέα του κιβωτίου. Πάντως η επέμβαση της ABT για το Q5 55 TFSI eQuattro δεν περιορίζεται μόνο στην εικόνα καθώς ο βελτιωτικός οίκος έχει ήδη παρουσιάσει και ένα πακέτο αναβάθμισης της απόδοσης η οποία από τους εργοστασιακούς 367 ίππους και 51 χλγμ ροπής ανεβαίνει στους 425 ίππους και τα 56,1 χλγμ. ροπής ως αποτέλεσμα της βελτίωσης στον 2.0λιτρο TFSI που χρησιμοποιείται στο plug-in υβριδικό σύστημα.

audi q5 tuning abt

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Audi On Demand: Ένα Audi για κάθε περίσταση

Το Audi E-Tron GT συνεχίζει τις δοκιμές στο Nurburgring

Advertisement

Με αυτονομία 450 χλμ το Audi Q4 e-tron