Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ατύχημα για το πρωτότυπο της Maserati Grecale

Ελλάδα 22:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ατύχημα για το πρωτότυπο της Maserati Grecale

ΝΕΑ

Ατύχημα για το πρωτότυπο της Maserati Grecale

ΝΕΑ

Οι φωτογραφίες της Maserati Grecale με καμουφλάζ, που αναρτήθηκαν στο Instagram δείχνουν το πρωτότυπο του SUV να έχει χτυπήσει σε στύλο. Το συμβάν έγινε σε έναν κυκλικό κόμβο στην Piazza Polonia στο Τορίνο της Ιταλίας.

Advertisement
Advertisement

Το πρωτότυπο της Maserati Grecale, χτύπησε σε στύλο κατά τη διάρκεια δοκιμών στην πόλη του Τορίνο. Ο οδηγός του SUV δεν τραυματίστηκε.

Αν και δεν είναι πρωτόγνωρο για ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο, να έχει ατύχημα, είναι μάλλον ασυνήθιστο να γίνει σε μια πόλη. Ευτυχώς, σύμφωνα με δημοσίευμα της La Repubblica, δεν τραυματίστηκε κανείς στο ατύχημα, στο οποίο ενεπλάκη και ένα δεύτερο όχημα (Ford) πριν η Maserati καταλήξει στον στύλο.

Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι η Grecale θα αποκαλυφθεί στις 16 Νοεμβρίου, αλλά το ντεμπούτο της αναβλήθηκε πρόσφατα για την Άνοιξη του 2022, με αιτία τη συνεχιζόμενη παγκόσμια έλλειψη ημιαγωγών.

Advertisement
Advertisement

Το δεύτερο SUV της Maserati αναμένεται να μπει στη γκάμα της μάρκας κάτω από την Levante. Βασισμένο στην ίδια πλατφόρμα (με το όνομα «Giorgio») με την Alfa Romeo Stelvio , αναμένεται να προσφέρεται με βενζίνη, ντίζελ, υβριδικό και πλήρως ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.

Παρά το γεγονός ότι είναι ένα SUV, η Maserati σίγουρα θέλει να της δώσει έναν σπορ χαρακτήρα και έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα υπάρχει μια κορυφαία έκδοση Trofeo Performance η οποία θα προσφέρεται μαζί με τις GT και Modena.

Advertisement

Δυστυχώς, η Grecale δεν αναμένεται να κάνει χρήση του V8, που προέρχεται από τη Ferrari και κινούσε τις άλλες Maserati στο παρελθόν, καθώς η εταιρεία σταματά τη συνεργασία με την Scuderia.

Όπως και με άλλα οχήματα στην ιστορία της Maserati, το SUV δανείζεται το όνομά του από τον άνεμο Grecale της Μεσογείου. Συνδυάζεται με τις Ghibli, Bora, Merak, Mistral, Khamsin και Levante.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Παπούα-Νέα Γουινέα: Η φτώχεια βασιλεύει, αλλά αγοράζουν Maserati
Νέα καθυστέρηση για τη Maserati Grecale
Ferrari 296 GTB vs Maserati MC20: Πόσο ίδιες αλλά και πόσο διαφορετικές

 

Advertisement