Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα καθυστέρηση για τη Maserati Grecale

Ελλάδα 11:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα καθυστέρηση για τη Maserati Grecale

ΝΕΑ

Νέα καθυστέρηση για τη Maserati Grecale

ΝΕΑ

Για την άνοιξη του 2022 μεταφέρθηκε το ντεμπούτο του νέου SUV της Maserati και ο λόγος είναι, για όσους δεν το μάντεψαν, η έλλειψη ημιαγωγών.

Advertisement
Advertisement

Πριν από έναν περίπου μήνα, η Maserati ανακοίνωσε ότι η επίσημη πρεμιέρα της Grecale θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο στις 16 Νοεμβρίου.

Η παγκόσμια κρίση ημιαγωγών όμως, έχει αναγκάσει την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία να αναβάλει το ντεμπούτο του νέου SUV της για την άνοιξη του 2022. Με μια νέα ανακοίνωσή της, η Maserati αναφέρει ότι η καθυστέρηση οφείλεται σε «βασικά προβλήματα που έχουν προκαλέσει οι παύσεις στις αλυσίδες εφοδιασμού για τα βασικά εξαρτήματα που είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση της παραγωγής του αυτοκινήτου. Ειδικότερα, η έλλειψη ημιαγωγών, δε θα μας επέτρεπε να ανταποκριθούμε στην αναμενόμενη ζήτηση».

Advertisement
Advertisement

Το γεγονός ότι προς τα τέλη Σεπτεμβρίου η Maserati εξακολουθούσε να στοχεύει σε ένα λανσάρισμα τον Νοέμβριο σημαίνει ότι η εξέλιξη της Grecale έχει ολοκληρωθεί. Η Grecale θα είναι το δεύτερο SUV της Maserati. Θα τοποθετηθεί κάτω από τη Levante στη γκάμα της εταιρείας και θα βασίζεται στην πλατφόρμα «Giorgio», την ίδια που χρησιμοποιεί και η Alfa Romeo Stelvio. Το νέο μοντέλο αναμένεται να προσφέρεται σε βενζινοκίνητες, υβριδικές και πλήρως ηλεκτρικές εκδόσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επιβεβαιώθηκε η Maserati Grecale Trofeo
Παπούα-Νέα Γουινέα: Η φτώχεια βασιλεύει, αλλά αγοράζουν Maserati
Ferrari 296 GTB vs Maserati MC20: Πόσο ίδιες αλλά και πόσο διαφορετικές

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement