Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Aston Martin Vantage Roadster: Βρετανική κομψότητα

Ελλάδα 20:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Aston Martin Vantage Roadster: Βρετανική κομψότητα

ΝΕΑ

Aston Martin Vantage Roadster: Βρετανική κομψότητα

ΝΕΑ

Οι πρώτες φωτογραφίες της νέας Aston Martin Vantage Roadster βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας, με το βρετανικό μοντέλο να είναι σχεδόν έτοιμο για την επίσημη παρουσίασή του.

Advertisement
Advertisement

 

Το να παρουσιάζεις μία «ανοικτή» έκδοση ενός από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στη γκάμα, πλέον δεν αποτελεί έκπληξη. Το παραπάνω δόγμα ακολουθεί η Aston Martin, με την βρετανική φίρμα να είναι έτοιμη να παρουσιάσει μέσα στους επόμενους μήνες, ίσως την Άνοιξη του 2020, την νέα Vantage Roadster, η οποία δείχνει έτοιμη να σταθεί απέναντι από την Porsche 911 Cabrio. Ουσιαστικά πρόκειται για μια παραλλαγή της κουπέ Vantage, αφού οι αλλαγές δεν είναι μεγάλες. Βέβαια από όποια πλευρά και να τη δει κανείς πρόκειται για ένα εντυπωσιακό σπορ αυτοκίνητο, το οποίο κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι. Το αεροδυναμικό σχήμα με τα μικρά ανοίγματα χαμηλά στον προφυλακτήρα, αλλά και η πίσω λωρίδα που ενώνει τα φωτιστικά σώματα, μαζί με το διαχύτη δείχνουν πως η Vantage Roadster θέλει να είναι επιθετική.

Advertisement
Advertisement

Στοιχεία για τον κινητήρα ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί, αλλά το πιθανότερο είναι να «φοράει» τον V8 twin-turbo των 4,0 λίτρων με ισχύ 510 ίππους και 685 Nm ροπής, ο οποίος προέρχεται από τη Mercedes-AMG. Εν τούτοις, λόγω του αυξημένου βάρους που δίνει η περαιτέρω ενίσχυση του πλαισίου, οι επιδόσεις δεν θα είναι όμοιες με την κουπέ Vantage. Με την αποκάλυψη της Vantage Roadster, η Aston Martin θα προσφέρει για όλα τα μοντέλα της και την αντίστοιχη κάμπριο έκδοση, εξαιρουμένης της τετράθυρης Rapide, η οποία λανσάρεται αποκλειστικά στην έκδοση AMR.