Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Aston Martin Vantage Roadster «A3»: Μόνο σε 3 αντίτυπα

Ελλάδα 15:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Aston Martin Vantage Roadster «A3»: Μόνο σε 3 αντίτυπα

ΝΕΑ

Aston Martin Vantage Roadster «A3»: Μόνο σε 3 αντίτυπα

ΝΕΑ

Αν παθιάζεστε με τις ειδικές εκδόσεις, η Aston Martin είναι η μάρκα σας. Τελευταία της αποκάλυψη, η δημιουργία του τμήματος «Q» με το όνομα Vantage Roadster «A3».

Advertisement
Advertisement

 

Το Q department της Aston Martin θα περιορίσει την παραγωγή της χειροποίητης Vantage Roadster «A3» σε τρία κομμάτια.

Αυτή η ειδική έκδοση της Vantage είναι εμπνευσμένη από τα 100 χρόνια της Aston Martin A3 (και όχι του γερμανικού hatchback Audi A3) το οποίο είναι το παλαιότερο μοντέλο της βρετανικής εταιρείας, που γιορτάζει τα 100α του γενέθλιά φέτος. Ήταν το τρίτο από τα πέντε πρωτότυπα που δημιούργησε η Aston πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε παραγωγή στη σειρά Abingdon Road στο Kensington, τη δεκαετία του 1920.

Advertisement
Advertisement

Θέλοντας να κάνει μία πράξη γοήτρου, ο μεγαλύτερος έμπορος της Aston η HWM, στη περιοχή Walton on Thames – ανέθεσε στο «τμήμα Q» την παραγωγή τριών μόνο αντιτύπων αυτής της ειδικής έκδοσης για να γιορτάσει τα γενέθλια του… τέρατος των 1500 κ.εκ. και 11 ίππων. Δεν υπάρχουν μηχανικές αλλαγές στην Vantage Roadster. Η έκδοση A3 αποκτά μια μοναδική «μάσκα» με τονισμένο πλαίσιο και μαύρο πλέγμα, το σήμα της Aston είναι επίσης προσαρτημένο στη σχάρα, και στα πλαϊνά πάνελ, υπάρχει δερμάτινο λουράκι με ρετρό εμφάνιση για να εξομοιώσει τον ιμάντα, που κρατούσε το καπό στην A3 του 1921.

Οι τροχοί είναι σφυρηλατημένοι στο χέρι (20 ιντσών) και το φινίρισμα σε γυαλιστερό μαύρο, ενώ οι δαγκάνες των φρένων είναι βαμμένες στο χρώμα του χαλκού. Το εσωτερικό είναι υπέροχο, με μαύρο δέρμα που συμπληρώνεται από ραφές «Chestnut Tan» και μερικά κεντημένα σήματα της Aston Martin. Τα μικρά περιστροφικά κουμπιά στην κονσόλα είναι χυτά από ορείχαλκο για να αποτίσουν φόρο τιμής στο εσωτερικό του πρώτου Α3.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Aston Martin V12 Speedster εμπνέεται από την κλασσική DBR1
Νέα Aston Martin Vantage με… άρωμα Formula 1
Οδηγικό: Aston Martin Vantage AMR

Advertisement