Live Κίνηση
Περισσότερα
Mercedes

“Αστέρια” πετούν φλόγες…

Ελλάδα 3:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

“Αστέρια” πετούν φλόγες…

Mercedes

“Αστέρια” πετούν φλόγες…

Mercedes

Η Mercedes-AMG GT C Roadster Edition 50 έρχεται στη Γενεύη, παράλληλα με τη Night Edition C 43 αλλά και τη C 63 Cabriolet Ocean Blue. Όλα τα μωρά στην πίστα! Ποιος είπε πως η Mercedes δεν είναι σπορ; Πιπέρι στο στόμα…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η Mercedes αποκάλυψε ένα τρίο ειδικών μοντέλων με τα τρία χαρακτηριστικά γράμματα «AMG» που ξέρουμε όλοι πως μεταφράζονται σε επιδόσεις. Και οι τρεις εντυπωσιακές Merc θα υιοθετούν εξεζητημένα σχεδιαστικά στοιχεία αλλά  και επιπλέον στάνταρ εξοπλισμό.

Από την άλλη, θα δούμε και την αποστομωτική AMG GT C Roadster Edition 50. Όπως και η ισοδύναμη Coupe – η οποία έκανε το ντεμπούτο της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ τον Ιανουάριο – αποτελεί μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής για τον εορτασμό των 50 ετών της AMG. Μόνο 500 κομμάτια θα είναι διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Η Roadster Edition 50 θα είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα αμαξώματος – μια απόχρωση γραφίτη σε γκρι ή κασμίρι λευκό mango. To μαύρο χρώμιο επιστρατεύθηκε στις πλαϊνές ποδιές, το μπροστινό splitter και τη γρίλια καθώς και το πίσω diffuser, ενώ το συναντάμε και ανάμεσα στις ακτίνες των ζαντών.

Mercedes-Night-tsiro-640