Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απόβαση της Mercedes στην Κίνα

Ελλάδα 0:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απόβαση της Mercedes στην Κίνα

ΝΕΑ

Απόβαση της Mercedes στην Κίνα

ΝΕΑ

Η Mercedes θα παρουσιάσει την A 35 4MATIC Sedan στην Κίνα στο Auto Shanghai 2019 την επόμενη εβδομάδα, παράλληλα με τα νέα GLE, EQC, Concept GLB, AMG GT C, B-Class και αρκετά άλλα.

Advertisement
Advertisement

 

Τα crossover GLE και EQC θα εμφανιστούν για πρώτη φορά σε κινεζικό έδαφος. Η A 35 4MATIC Saloon” θα κατασκευαστεί αποκλειστικά για την κινεζική αγορά η οποία εκτιμά δεόντως τέτοιου είδους και ύφους αυτοκίνητα”. Υποθέτουμε πως αυτή θα είναι η επιμηκυμένη έκδοση της A-Class Sedan, μόνο στην έκδοση A35. Αυτό σημαίνει ότι θα τροφοδοτείται από τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων, που παράγει 306 PS και 400 Nm ροπής. Διατίθεται επίσης με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης AWD. Η GLB θα είναι μια παγκόσμια πρεμιέρα για το εμπορικό σήμα της Στουτγάρδης μιας και έχουμε δει λίγα πράγματα μέχρι τώρα γι αυτή. Πρόκειται να τοποθετηθεί μεταξύ των GLA και GLC, χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα τετρακύλινδρων κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, μαζί με τις κορυφαίες εκδόσεις απόδοσης AMG GLB 35 και GLB 45.

Advertisement
Advertisement

Η EQC είναι το πρώτο μοντέλο μάρκας EQ της Mercedes που θα προβληθεί στην Κίνα. Το ηλεκτροκίνητο crossover μπορεί να καλύψει περισσότερα από 450 km χάρη στη μπαταρία ιόντων λιθίου 80 kWh με τους ηλεκτροκινητήρες να αποδίδουν συνδυασμένη ισχύ 407 PS και 765 Nm ροπής. Εκτός από το εργοστάσιο της Βρέμης, η Mercedes θα κατασκευάσει την EQC στο εργοστάσιο της Beijing Benz Automotive στην Κίνα. Η ολοκαίνουργια GLE θα κάνει το ντεμπούτο της στη Σαγκάη, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα καινοτομιών, όπως το σύστημα ανάρτησης E-ACTIVE Body Control, αλλά και το σύστημα Active Stop-and-Go Assist. Το E-ACTIVE Body Control λειτουργεί παράλληλα με μια νέα εξελιγμένη αερανάρτηση προκειμένου να ελέγχει τις δυνάμεις που ασκούνται στα ελατήρια αλλά και την απόσβεση μεμονωμένα για κάθε τροχό, μειώνοντας τις δονήσεις και τους κραδασμούς.

Στο εσωτερικό διαθέτει το τελευταίο σύστημα MBUX καθώς και δύο μεγάλες οθόνες 12,3 ιντσών ώστε να εξοικονομήσει περισσότερο χώρο από ότι στο μοντέλο της προηγούμενης γενιάς. Το Auto Shanghai 2019 θα φιλοξενήσει επίσης την ολοκαίνουργια Mercedes B-Class, την A-Class 4MATIC (συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης με μακρύ μεταξόνιο), την Mercedes-AMG GT C Roadster και τέλος την E 53 Coupe.