Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απόσυρση Opel: Ανταλλαγή του παλιού με όφελος έως 3.500 ευρώ

Ελλάδα 0:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απόσυρση Opel: Ανταλλαγή του παλιού με όφελος έως 3.500 ευρώ

ΝΕΑ

Απόσυρση Opel: Ανταλλαγή του παλιού με όφελος έως 3.500 ευρώ

ΝΕΑ

Με το πρόγραμμα «Απόσυρση και Ανταλλαγή Opel» μπορείτε να αποσύρετε ή να ανταλλάξετε το παλιό σας αυτοκίνητο με όφελος που μπορεί να φθάσει έως και τις 3.500 ευρώ, προκειμένου να αποκτήσετε το μοντέλο Opel της επιλογής σας, όπως το ιδιαίτερα δημοφιλές Opel Mokka.

Advertisement
Advertisement

Αν η τόλμη είναι η άλλη όψη της φαντασίας, τότε η Opel με το Mokka κατάφερε να δημιουργήσει τον απόλυτο συνδυασμό τους, σε μία κατηγορία που είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεχωρίσεις και να παρουσιάσεις κάτι πραγματικά μοναδικό.

Γεμάτο δυναμισμό και τολμηρές σχεδιαστικές ιδέες, το Mokka αποτελεί μία πολυτάλαντη πρόταση στα σύγχρονα compact SUV, συνδυάζοντας ένα ιδιαίτερα μοντέρνο ταπεραμέντο με πρακτικές λύσεις και ένα πλούσιο τεχνολογικό υπόβαθρο ασφάλειας και ψηφιακής διασύνδεσης.

Advertisement
Advertisement

Ο αέρας ανανέωσης που πνέει στη νέα εποχή της Opel κάνει αισθητή και εδώ την παρουσία του, ιδίως στο πολύ εντυπωσιακό εμπρός μέρος με τη μάσκα Opel Vizor και το έμβλημα του Κεραυνού να τραβούν τα βλέμματα.

Στοιχεία όπως η διχρωμία της οροφής, οι πρωτότυπες ζάντες και τα εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα Intelli-Lux LED Matrix ολοκληρώνουν ένα πολύ όμορφο και ξεχωριστό αυτοκίνητο που δεν περνά απαρατήρητο και κάνει παντού αισθητή την παρουσία του.

Advertisement

Ακόμα πιο ξεχωριστό είναι το σαλόνι του Mokka, εκεί όπου η Opel έχει δημιουργήσει ένα περιβάλλον υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Η μίνιμαλ σχεδίαση υποστηρίζεται άψογα από το ψηφιακό περιβάλλον Opel Pure Panel με τις δύο μεγάλες οθόνες του πίνακα οργάνων και του συστήματος πολυμέσων, ενώ πλούσιες είναι και οι δυνατότητες διασύνδεσης με Apple CarPlay, Android Auto και την εφαρμογή OpelConnect.

Advertisement

Το τεχνολογικό πακέτο ασφάλειας που υποστηρίζει το νέο Mokka είναι ιδιαίτερα πληθωρικό και πλήρες ακόμα και από την βασική του έκδοση, διαθέτοντας μεταξύ άλλων αυτόματο Cruise Control, Σύστημα Αυτόματου Φρεναρίσματος Έκτακτης Ανάγκης, Σύστημα Υποβοήθησης Παρκαρίσματος, Κάμερα Οπισθοπορείας 180 μοιρών και πολλά ακόμα.

Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί η ιδιαίτερη έμφαση που δίνει η εταιρία στον τομέα της ποιότητας κατασκευής και στην αίσθηση της πολυτέλειας που θυμίζει μεγαλύτερο και πιο ακριβό αυτοκίνητο.

Advertisement

Χάρη στην πολύ έξυπνη εκμετάλλευση των χώρων και στην ευελιξία της διαμόρφωσης του σαλονιού, το Opel Mokka μπορεί να φιλοξενήσει πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους, κάνοντας τα ταξίδια μία ιδιαίτερα απολαυστική διαδικασία, όχι μόνο στην άσφαλτο αλλά και εκτός δρόμου.

Σε αυτό συμβάλλουν και τα σύγχρονα μηχανικά σύνολα με τα οποία εφοδιάζεται το compact SUV της Opel προσφέροντας επιλογές κίνησης για κάθε είδους ανάγκη, ακόμα και ως αμιγώς ηλεκτρικό.

Στον κορυφαίο οδηγικό χαρακτήρα του Mokka συμβάλλουν επίσης η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μηχανικό ή το εξαιρετικό αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων αλλά και η σωστή ρύθμιση του πλαισίου και των αναρτήσεων που εξασφαλίζουν μοναδική άνεση και τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας στους επιβάτες.

Όντας ίσως η πιο πλήρης πρόταση της κατηγορίας του το Mokka δικαιωματικά έχει τον τίτλο του best seller. Όμως η Opel προχωρά ένα ακόμα βήμα ακόμα και κάνει το compact SUV της ακόμα πιο προσιτό στο ευρύ κοινό μέσα από το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel».

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα αυτό δίνει την ευκαιρία στον υποψήφιο αγοραστή να αποσύρει το παλαιό του αυτοκίνητο ανεξαρτήτως μάρκας, εξασφαλίζοντας ένα υψηλό αντίτιμο που φθάνει έως και τις 3.500 ευρώ πιο πάνω από την καλύτερη τιμή που θα έβρισκε στην ελεύθερη αγορά.

Με τον τρόπο αυτό ο Έλληνας καταναλωτής μπορεί να αγοράσει άμεσα ένα καινούργιο αυτοκίνητο και να απαλλαγεί από τη μειωμένη ασφάλεια, την ρυπογόνο λειτουργία και τα κόστη συντήρησης του παλαιού του οχήματος.

Και μάλιστα χωρίς να εμπλακεί καθόλου σε γραφειοκρατικές περιπέτειες, καθώς την όλη διαδικασία αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει σε ελάχιστο χρόνο το εξειδικευμένο προσωπικό της Opel χωρίς καμία ανάμειξη του πελάτη.

Το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» κάνει το όνειρο της αγοράς ενός νέου αυτοκινήτου πραγματικότητα με ιδανικούς όρους και μέσα σε ένα περιβάλλον πλήρους διαφάνειας. Και αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα τα οποία μάλιστα συνοδεύονται και από την πλήρη εργοστασιακή κάλυψη πέντε ετών της εταιρείας.

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα νέο Mokka (ή κάποιο άλλο από τα νέα μοντέλα της ανανεωμένης Opel) και θέλουν να μάθουν περισσότερα για το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» μπορούν να επισκεφθούν την έκθεση της AUTOONE, στη Λεωφόρο Κηφισίας 30 στο Μαρούσι.

Εκεί, εκτός από τις λεπτομέρειες του προγράμματος θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν και test drive στο νέο μοντέλο της αρεσκείας τους, αποκτώντας έτσι μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πως η νέα εποχή της Opel έχει καταφέρει να ταιριάξει με τόσο μοναδικό τρόπο την τόλμη και την φαντασία.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» θα βρείτε στο www.opel.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Opel Mokka: Στην κορυφή, εκεί που ανήκει
«Yes, of Corsa» το σλόγκαν της Opel για τον Άγιο Βαλεντίνο
Πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή» από την Opel