Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκλειστικό! Ποιοι υποψήφιοι οδηγοί θα δώσουν για δίπλωμα

Ελλάδα 7:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκλειστικό! Ποιοι υποψήφιοι οδηγοί θα δώσουν για δίπλωμα

ΝΕΑ

Αποκλειστικό! Ποιοι υποψήφιοι οδηγοί θα δώσουν για δίπλωμα

ΝΕΑ

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών τα ξημερώματα του Σαββάτου αποφάσισε ποιοι θα εξαιρεθούν από τα περιοριστικά μέτρα.

Advertisement
Advertisement

Η εξάπλωση του κορωνοϊού προκάλεσε το δεύτερο lockdown στη χώρα μας και η κυβέρνηση αποφάσισε αυτή τη φορά να μην επαναληφθούν τα λάθη που είχαν διαπιστωθεί την προηγούμενη φορά ώστε και η διάδοση του ιού να παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα αλλά και η αγορά να λειτουργήσει.

Ένα από τα λάθη που είχαν γίνει την προηγούμενη φορά και διορθώθηκε αφορά στην εκπαίδευση και εξέταση των υποψήφιων οδηγών φορτηγών και λεωφορείων που σε αυτό τον lockdown σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsauto.gr έχουν εξαιρεθεί από τα περιοριστικά μέτρα.

Advertisement
Advertisement

Ο λόγος είναι προφανής καθώς την προηγούμενη φορά χιλιάδες υποψήφιοι επαγγελματίες οδηγοί δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την εκπαίδευση αλλά και να δώσουν τις εξετάσεις οδήγησης ώστε να μπορέσουν να εργαστούν με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός εργασιακού στίβου για πάνω από 2 μήνες.

Αυτή τη φορά το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και με δεδομένη την αύξηση της ζήτησης των επαγγελματιών οδηγών αποφάσισε τα ξημερώματα του Σαββάτου να εξαιρεθούν από τα περιοριστικά μέτρα η εκπαίδευση και εξέταση υποψηφίων οδηγών φορτηγών και λεωφορείων!

Οπότε από Δευτέρα αναμένεται οι υποψήφιοι οδηγοί να ξεκινήσουν και πάλι τα μαθήματα οδήγησης και να συμμετέχουν στις εξετάσεις οδήγησης όποτε πραγματοποιηθούν ώστε να αποκτήσουν το επαγγελματικό τους δίπλωμα και να μπορούν να εργαστούν σε κάποια μεταφορική εταιρεία.

Advertisement

Οι υποψήφιοι οδηγοί στις υπόλοιπες κατηγορίες αδειών οδήγησης θα πρέπει δυστυχώς να περιμένουν να λήξουν τα περιοριστικά μέτρα ώστε να ξεκινήσουν και πάλι τα μαθήματα αλλά και να δώσουν εξετάσεις…

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

VW: 1.000 ηλεκτρικά ΙΧ, Carsharing και αυτόνομη οδήγηση στην Αστυπάλαια

Σε τιμή κόστους τα ηλεκτρικά στην Αστυπάλαια – Δείτε πόσο κοστίζουν

Ηχηρό μήνυμα προς την Τουρκία η επένδυση της VW στην Ελλάδα

Advertisement