Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται ανανέωση για το Audi A8

Ελλάδα 5:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται ανανέωση για το Audi A8

ΝΕΑ

Έρχεται ανανέωση για το Audi A8

ΝΕΑ

H Audi παρουσίασε την τελευταία ναυαρχίδα της το Α8 τέταρτης γενιάς το 2017. Είναι γεγονός πως το μεγάλο σεντάν δεν κέρδισε πολλούς με τον εξωτερικό του σχεδιασμό.

Advertisement
Advertisement

Στην πραγματικότητα, εάν δεν ήταν η Audi και η Marvel να συνεργαστούν για μια διαφήμιση με το Α8 και τον Peter Parker / Spider-Man του Tom Holland, τότε το κοινό θα το είχε προσέξει ακόμη λιγότερο. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως το Α8 δεν παραμένει κορυφαίο τεχνολογικά αλλά και σε ασφάλεια στην κατηγορία των πολυτελών μπερλίνων.

Όπως φαίνεται σε πολλές εικόνες κατασκοπείας τις τελευταίες εβδομάδες, η Audi εργάζεται σκληρά προκειμένου να εμφανίσει την ανανεωμένη έκδοση του A8, η οποία μοιάζει αρκετά με το σημερινό μοντέλο, αν και με μια ελαφρώς πιο επιθετική εμπρός όψη. Η Kolesa προσφέρει μια αρκετά ακριβής εκτέλεση αυτού που μπορούμε να περιμένουμε ως τελικό προϊόν.

Οι αλλαγές στο μπροστινό μέρος είναι ελάχιστες αλλά συνάμα αισθητές. Οι προβολείς έχουν διαφορετικό στυλ με νέα γραφικά που μοιάζουν με τα αντίστοιχα που βλέπουμε στην τελευταία γενιά του A3. Η μάσκα έχει επίσης διαφορετικό σχήμα και εμφανίζεται συνολικά λίγο μικρότερη.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από έναν καινούργιο μπροστινό προφυλακτήρα και πιθανώς κάποιες απαραίτητες πλαϊνές ποδιές, η Audi σκοπεύει να διατηρήσει σχεδόν αναλλοίωτα τα πίσω φώτα, τα πρωτότυπα μάλιστα έχουν διατηρήσει τις παλιές μονάδες φωτισμού. Πιστεύουμε ότι η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία θα προσφέρει τουλάχιστον μερικά νέα γραφικά στα φωτιστικά του ανανεωμένου Α8.

Υποψιαζόμαστε ότι η έκδοση S8 θα επωφεληθεί περισσότερο από αυτές τις μικρές αλλαγές. Μια «πιο σφιχτή» αισθητική του ρύγχους θα βοηθήσει το super sedan να ξεχωρίζει, παρόλο που εξακολουθεί να φαίνεται σχετικά δυσδιάκριτο.

Advertisement

Διαβάστε ακόμη:

Το νέο θωρακισμένο Audi A8 L Security ζυγίζει σχεδόν 4 τόνους!

Advertisement

Το υβριδικό Audi A8 L έχει 450 άλογα & κατανάλωση 2,5 λτ./100 χλμ.

Audi A8 Horch: Νέα προσέγγιση στην πολυτέλεια

 

Advertisement