Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη για τη νέα Lamborghini Huracan STO

Ελλάδα 15:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη για τη νέα Lamborghini Huracan STO

ΝΕΑ

Αποκάλυψη για τη νέα Lamborghini Huracan STO

ΝΕΑ

Λίγες ώρες πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του μοντέλου, έφτασαν οι πρώτες «διαρροές» στο διαδίκτυο, με την πρώτη εικόνα της Huracan του 2021 που έχει ετοιμάσει η Lamborghini.

Advertisement
Advertisement

Η Lamborghini Huracan STO κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, λίγες ώρες πριν από την επίσημη παρουσίασή της.

Αυτή η εικόνα κοινοποιήθηκε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο από τη σελίδα του H.R. Owen Lamborghini στο Instagram. Η φωτογραφία που έχουμε εδώ, είναι από το λογαριασμό Lamborghini Unica, από όπου έχουν προκύψει κατά το παρελθόν κι άλλες «διαρροές», με πρώτες εμφανίσεις των Huracan Evo, Huracan EVO RWD και Sian. Όπως έδειξαν οι κατασκοπευτικές λήψεις και οι επίσημες εικόνες teaser, η Huracan STO είναι η πιο πρόσφατη, περιορισμένης παραγωγής έκδοση του μοντέλου με τον V10 ατμοσφαιρικό κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Στο μπροστινό μέρος της Huracan STO βρίσκουμε μια επανασχεδιασμένη μάσκα με διαφορετικού σχήματος αεραγωγούς και μια πορτοκαλί γραμμή που οριοθετεί κατά κάποιο τρόπο τους αεραγωγούς, ενώ εκτείνεται και στις πλευρές του αμαξώματος. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης μια ξεχωριστή οροφή στο πίσω μέρος της οποίας διακρίνονται και αεραγωγοί, όπως στην αγωνιστική εκδοχή του αυτοκινήτου. Από τη φωτογραφία διακρίνονται και οι μαύροι τροχοί με τις πολλές ακτίνες, καθώς και τα αυξημένης επιφάνειας πλευρικά αεροδυναμικά βοηθήματα. Οι τεχνικές προδιαγραφές για το αυτοκίνητο παραμένουν ασαφείς. Ωστόσο, αναμένουμε ότι θα είναι λίγο ελαφρύτερο από την κλασσική έκδοση της Huracan, ενώ θα επωφεληθεί σε επίπεδο απόδοσης από κάποιες μικρές αναβαθμίσεις του ατμοσφαιρικού V10 των 5,2 λίτρων της Lamborghini.

Δείτε ακόμα:

Lamborghini Urus: Το κυνηγητό (VIDEO)

Advertisement

Να γιατί πρέπει να έχει Lamborghini η αστυνομία (VIDEO)

Lamborghini Huracan Spider “νιώθει υποβρύχιο” στην τοποθεσία Μαϊάμι (VIDEO)

Advertisement