Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Δείτε το σαλόνι του «αγροτικού» της Tesla

Ελλάδα 11:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Δείτε το σαλόνι του «αγροτικού» της Tesla

ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Δείτε το σαλόνι του «αγροτικού» της Tesla

ΝΕΑ

Ένα από τα αυτοκίνητα που θα δημιουργήσουν αίσθηση μέσα στο 2023 είναι το Tesla Cybertruck. Και εδώ παίρνουμε μία πρώτη γεύση από την σχεδίαση του σαλονιού του.

Advertisement
Advertisement

Το pick-up της Tesla είναι εδώ και αρκετούς μήνες η πιο “καυτή” είδηση στα διεθνή ΜΜΕ, καθώς ο Musk παίζει ακόμα μια φορά το παιχνίδι της δημοσιότητας προς όφελος της εταιρίας του.

Από τις σπάνιες εμφανίσεις του πολύ εντυπωσιακού μοντέλου της Tesla δεν είχαμε καταφέρει μέχρι στιγμής να δούμε πως είναι το σαλόνι του. Και τώρα έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στο εσωτερικό του, χάρη σε κάποιες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο.

Η πρώτη αίσθηση είναι ότι όσο εντυπωσιακό είναι το αμάξωμά του, άλλο τόσο είναι και το σαλόνι του. Είναι μία εντελώς μινιμαλιστική κατασκευή, στην οποία κυριαρχεί μια τεράστια οθόνη αφής με οριζόντιο προσανατολισμό, η οποία αιωρείται από ένα απλό ταμπλό που δεν φαίνεται να περιέχει άλλα χειριστήρια.

Advertisement
Advertisement

Μπορούμε να διακρίνουμε επίσης και έναν μεγάλο ορθογώνιο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τα καθίσματα που περιέχει ποτηροθήκες και θέση για ασύρματο φόρτιση τηλεφώνου, και καλύπτεται από ένα συρόμενο κάλυμμα.

To τιμόνι είναι κάπως διαφορετικό από όλα τα Tesla μέχρι σήμερα, ούτε στρογγυλό ούτε το yoke που υπάρχει ως έξτρα. Είναι κάπως “τετράγωνο” στην σχεδίασή του, και έχει όπως και στα υπόλοιπα Tesla κάποιους διακόπτες για χειρισμό λειτουργιών του οχήματος. Αυτοί οι διακόπτες είναι και οι μοναδικοί που υπάρχουν στο αυτοκίνητο.

Advertisement

Όπως μπορούμε να δούμε, οι μεγάλες κολόνες και τα μικρά σχετικά παράθυρα δεν προδιαγράφουν κάποια εξαιρετική επίδοση στην ορατότητα. Απουσιάζει επίσης κάποιος επιλογέας κιβωτίου, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει και τρίτο κάθισμα εμπρός, κάτι που φαίνεται ότι έχει εγκαταλειφθεί ως ιδέα.

Με αυτά και με τα άλλα, και με τις γνωστές καθυστερήσεις, το Cybertruck φαίνεται ότι μπαίνει σε τροχιά λανσαρίσματος. Και μάλλον θα το δούμε (θα το δουν οι Αμερικάνοι δηλαδή) στην αγορά μέσα στο καλοκαίρι που μας έρχεται.’

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πότε θα αρχίσει η παραγωγή του Tesla Cybertruck;
Tesla Cybertruck: Αλλάζουν οι τιμές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά
Πώς θα ήταν ένα μικρότερο Tesla Cybertruck;