Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Από το Tesla Cybertruck σε καταμαράν

Ελλάδα 14:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Από το Tesla Cybertruck σε καταμαράν

ΝΕΑ

Από το Tesla Cybertruck σε καταμαράν

ΝΕΑ

Η πρώτη μετατροπή για το Tesla Cybertruck αφορούσε όπως όλοι περιμέναμε την τροποποίηση του σε… τροχόσπιτο (με κόστος 50.000 δολαρίων). Η δεύτερη ρίναι εξωφρενική και «θέλει» να μετατρέψει το Cybertruck σε καταμαράν.

Advertisement
Advertisement

Πριν καλά, καλά κυκλοφορήσει το Tesla Cybertruck το μετέτρεψαν σε τροχόσπιτο αλλά και σε σκάφος για κοντινές εκδρομές στην θάλασσα.

 

Το σχέδιο και την εκτέλεση της μετατροπής υπογράφει ο Anthony Diamond, που θέλει να μεταμορφώσει το Cybertruck σε ένα καταμαράν με αφαιρούμενα εξαρτήματα που βιδώνουν στην κάτω πλευρά του ηλεκτρικού ημιφορτηγού φορτηγού. Μάλιστα ο ίδιος υποστηρίζει πως θέλει να πουλήσει την πατέντα απ’ευθείας στην Tesla.

Advertisement
Advertisement

Οι εικόνες δείχνουν ένα ζευγάρι πτυσσόμενων φουσκωτών πλωτήρων και υδροπτέρυγων, ενώ την κίνηση δίνουν ηλεκτρικοί εξωλέμβιοι κινητήρες.

Δεν είναι σαφές πόσο χρόνο χρειάζεται, για να αλλάξετε το Cybertruck σας σε καταμαράν, αλλά πιθανώς είναι κάτι που θα μπορούσατε να γίνει σε μια αποβάθρα ή σε μια ράμπα σκαφών.

Advertisement

Ο Diamond ελπίζει ότι το καταμαράν θα μπορούσε να έχει τελική ταχύτητα πάνω από 40 km/h και αυτονομία μεταξύ 80 και 185 χλμ, ανάλογα με την ταχύτητα πλεύσης. Οι τιμές δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αλλά οι πρώτοι υπολογισμοί τοποθετούν την μετατροπή από 20.000 έως 30.000 ευρώ ανάλογα με τον αριθμό των εξωλέμβιων κινητήρων που θα τοποθετήσουν οι αγοραστές.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Tesla εξελίσσει και πιο μικρό Cybertruck;
Tesla Cybertruck: Ένα pick-up με αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα;
Tesla Cybertruck: Nέες εκδόσεις και ας μην έχει καν παρουσιαστεί