Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Από Citycarver σε Allstreet το Audi A1

Ελλάδα 10:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Από Citycarver σε Allstreet το Audi A1

ΝΕΑ

Από Citycarver σε Allstreet το Audi A1

ΝΕΑ

Αλλαγή ονόματος για το Audi A1 Citycarver που πλέον θα λέγεται A1 Allstreet και θα συνεχίσει την εμπορική του πορεία στην Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

Η έκδοση Citycarver με το crossover στιλ, συνεχίζει και διατίθεται στην Ευρώπη, με τη διαφορά πως πλέον οι πελάτες θα το ζητούν ως A1 Allstreet.

Το χαρισματικό μικρό μοντέλο της Audi, διατηρεί τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά με τα οποία το γνωρίσαμε, τόσο σε ότι έχει να κάνει με τον εξοπλισμό του, όσο και με τη γκάμα των κινητήρων και της μετάδοσης. Είναι η πρώτη φορά που η Audi χρησιμοποιεί το όνομα Allstreet αλλά όπως φαίνεται, θα έχει και συνέχεια καθώς θα το δούμε και σε άλλες ανάλογες εκδόσεις μοντέλων της γερμανικής εταιρείας.

Πέραν της αλλαγής του ονόματος στην έκδοση του A1, η Audi προσφέρει και μια σειρά νέων στοιχείων και σε άλλα μοντέλα της, όπως είναι το A4 Allroad quattro για το οποίο θα διατίθεται και ένα νέο προαιρετικό πακέτο Black Optics Pro που προσθέτει γυαλιστερές μαύρες πινελιές σε όλο το αμάξωμα. Η Audi δεν αμέλησε τα μεγάλα SUV της, το Q7 και το Q8, με τα δύο μοντέλα να έχουν πλέον και τρία νέα χρώματα αμαξώματος στις επιλογές των ενδιαφερόμενων αγοραστών.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Όλα όσα γνωρίζουμε για το επόμενο Audi A3
Χαλάει το deal για την είσοδο της Audi στην F1;
Ο ολοκληρωμένος χαρακτήρας του Audi Q3 45 TFSI e

 

Advertisement

 

 

Advertisement