Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Αpline A120 κάνει πρεμιέρα

Ελλάδα 15:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Αpline A120 κάνει πρεμιέρα

ΝΕΑ

Η Αpline A120 κάνει πρεμιέρα

ΝΕΑ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πρώτο μοντέλο που θα προκύψει από την αναβίωση της Alpine, αναμένεται να παρουσιαστεί άμεσα από την γαλλική εταιρεία.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Η Alpine επαναλανσάρεται από τη Renault μέσα στο 2017 και το μοντέλο που θα προκύψει θα φέρει την ονομασία Α120. Σήμερα, πηγές από τη γαλλική φίρμα αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο παραγωγής ενδέχεται να κάνει το πρώτο του επίσημο ντεμπούτο στον αγώνα του Μοντέ Κάρλο, την ερχόμενη Κυριακή.

Πρόκειται για ένα κουπέ αυτοκίνητο που θα βασίζεται σε επίπεδο σχεδίασης στο Vision Concept που είδαμε πέρυσι.  Η Α120 θα είναι  πισωκίνητο, κεντρομήχανο και πιθανότητα θα εφοδιαστεί με ένα τούρμπο μοτέρ 1,8 λίτρων και απόδοση κοντά στους 300 ίππους (με την βοήθεια του τμήματος RenaultSport).Η γαλλική φίρμα έχει δηλώσει ότι το μοντέλο θα παραχθεί μέσα στο 2017-αρχικά τουλάχιστον- σε 2.000 κομμάτια και ένα χρόνο μετά  θα λανσαριστεί σε επιλεγμένες αγορές όπως η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία , η Ιαπωνία κα. Η τιμή του, σύμφωνα με εκτιμήσεις, θα κινηθεί περίπου στα 60.000 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Δείτε το πρώτο teaser video του μοντέλου