Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτο: Γλίτωσε το τρακάρισμα στο παραπέντε: (+video)

Ελλάδα 14:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απίστευτο: Γλίτωσε το τρακάρισμα στο παραπέντε: (+video)

ΝΕΑ

Απίστευτο: Γλίτωσε το τρακάρισμα στο παραπέντε: (+video)

ΝΕΑ

Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για το ασημί Dacia Duster.

Advertisement
Advertisement

Πόσες φορές έχετε φρενάρει απότομα και κοιτάτε αυτομάτως τον εσωτερικό σας καθρέφτη, προσπαθώντας να αντιληφθείτε εάν το αυτοκίνητο που ακολουθεί έχει καταλάβει τι συμβαίνει μπροστά από εσάς; Είναι μια συνηθισμένη αντίδραση όταν κινείστε με υψηλή ταχύτητα σε έναν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας και ξαφνικά για οποιονδήποτε λόγο πρέπει να φρενάρετε δυνατά ή ακόμα και να ακινητοποιήσετε το όχημά σας. Ο φόβος είναι ότι το όχημα που ακολουθεί δεν θα μπορέσει έγκαιρα να αντιληφθεί την κατάσταση με αποτέλεσμα να σας χτυπήσει από πίσω και -το λιγότερο- να κάνει ζημιά στο αυτοκίνητό σας.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στην παρακάτω περίπτωση, σε εθνική οδό της Ιταλίας. Το αυτοκίνητο με την κάμερα ταξιδεύει στο όριο του δρόμου (περίπου 130 χλμ./ώρα), όταν μπροστά συναντά μποτιλιάρισμα με αποτέλεσμα να μειώσει ταχύτητα.

Ο οδηγός όμως φάνηκε να αντιλαμβάνεται τι γίνεται πίσω του, αποφασίζει τελευταία στιγμή να αλλάξει λωρίδα και να περάσει δεξιά, όπου υπήρχε περισσότερος χώρος για την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου του. Αυτή η κίνηση αποδείχτηκε σωτήρια, μιας και ένα Ford Transit δεν πρόλαβε να σταματήσει έγκαιρα.

Advertisement
Advertisement

Αυτό όμως που το σταμάτησε ήταν ένα ασημί Dacia Duster….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ελλάδα και αυτοκίνητο: Το Ισραήλ δείχνει τον δρόμο
Αποκάλυψη: Ιδού η hardcore Porsche 911 GT3 RS (+video)
Το VW Golf θύμα των ηλεκτρικών;