Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

McLaren Senna GTR: Φόρος τιμής στον Ayrton Senna

Ελλάδα 6:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

McLaren Senna GTR: Φόρος τιμής στον Ayrton Senna

ΝΕΑ

McLaren Senna GTR: Φόρος τιμής στον Ayrton Senna

ΝΕΑ

Εάν είστε συλλέκτης και έχετε την πολυτέλεια να ξοδέψετε μερικά εκατομμύρια δολάρια σε υπεραυτοκίνητα, δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να αγοράσετε μια McLaren Senna.

Advertisement
Advertisement

Η Πρωτομαγιά δυστυχώς μας θυμίζει τον χαμό του… Θεού της Formula 1 Ayrton Senna στην πίστα της Imola. Όμως τίποτε δεν θυμίζει περισσότερο τον Βραζιλίανο πρωταθλητή, από την McLaren GTR, που έχει το όνομά του.

Αν θέλετε να αποκτήσετε μία McLaren Senna GTR στο site δημοπρασιών «Bring a Trailer», έχει βγει μία προς πώληση και μάλιστα με τα χρώματα της Marlboro, εμπνευσμένο από το μονοθέσιο McLaren MP4/4 F1 του Ayrton Senna από το 1988.

Το αυτοκίνητο αυτό είχε μόνο έναν ιδιοκτήτη και είναι το #45 από τα μόλις 75, που κατασκευάστηκαν. Σύμφωνα με τη αγγελία του Bring a Trailer, έχει μόλις 1.100 χλμ. στο οδόμετρο και είναι ένας συνδυασμός Track car και αυτοκινήτου για κίνηση στο δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τα χρώματα, άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν κάμερες οπισθοπορείας, ραντάρ ανάγνωσης σημάτων κυκλοφορίας και αναγνώρισης πεζών, εισαγωγή αέρα οροφής, μπροστινές και πλευρικές εισαγωγές αέρα, πλαστικό παρμπρίζ και παράθυρα, γρύλοι αέρα, τροχοί 19 ιντσών Gloss Black με ένα κεντρικό μπουλόνι με ελαστικά Michelin Pilot Sport GT και μεγαλύτερα carbon δίσκους στα φρένα. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει επιπλέον σύστημα Traction Control, σύστημα ελέγχου ευστάθειας και σύστημα ABS.

Advertisement

Στο εσωτερικό, θα βρείτε αγωνιστικά καθίσματα Sabelt με σταθερή πλάτη από ανθρακονήματα με επένδυση μαύρο Alcantara, ίδιο κάθισμα συνοδηγού, εργοστασιακό roll cage, σύστημα πυρόσβεσης, κλιματισμός, ραδιόφωνο και αφαιρούμενο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με χειριστήρια ταχυτήτων.

Advertisement

Ο κινητήρας V8 4,0 λίτρων είναι τοποθετημένος στο κέντρο και αποδίδει 825 ίππους και 800 Nm ροπής. Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η τρομακτική πίσω αεροτομή της McLaren Senna GTR (Video)
McLaren Senna GTR LM με ένδοξο παρελθόν
Πίσω από το τιμόνι της McLaren Senna GTR (video)

 

Advertisement