Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αντίστροφη μέτρηση για το ελληνικό Chaos

Ελλάδα 8:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αντίστροφη μέτρηση για το ελληνικό Chaos

ΝΕΑ

Αντίστροφη μέτρηση για το ελληνικό Chaos

ΝΕΑ

Ο Σπύρος Πανόπουλος ανακοίνωσε ότι πλησιάζει η ώρα που το ελληνικό υπεραυτοκίνητο, θα κάνει τη δημόσια εμφάνισή του.

Advertisement
Advertisement

Το πολυσυζητημένο SPA Chaos, «βγαίνει παγανιά», μαζί με άλλα ενδιαφέροντα πράγματα, εντός του 2024, όπως ανακοίνωσε -μέσω LinkedIn- ο Σπύρος Πανόπουλος.

Πρόκειται για υπεραυτοκίνητο, το οποίο αναμένεται να κατασκευαστεί στην Ελλάδα με το δημιουργό και ιδιοκτήτη της Spyros Panopoulos Automotive να υποστηρίζει πως θα έχει ιπποδύναμη άνω των 3.000 ίππων.

Στην «καρδιά» του Chaos, συναντάμε έναν V10 κινητήρα χωρητικότητας 3.988 κ.εκ. με δύο υπερτροφοδότες, μπλοκ από αλουμίνιο και κυλινδροκεφαλές, εκκεντροφόρους, 40 βαλβίδες και στρόφαλο από τιτάνιο, ενώ τη μετάδοση και στους τέσσερις τροχούς να την αναλαμβάνει ένα 8άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Advertisement
Advertisement

Από την πρώτη παρουσίαση του εγχειρήματος, κύλησε αρκετό νερό στο αυλάκι και δημοσιεύτηκαν αρκετά teaser από τον Έλληνα δημιουργό, αλλά η μακρά περίοδο αναμονής, προκάλεσε και έντονες κριτικές και αμφισβήτηση, ως προς την αξιοπιστία του μεγάλου project.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι έφτασε η ώρα, να SPA Chaos να αποκαλύψει τις αρετές του, στην πίστα και στο δρόμο. Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση του Σπύρου Πανόπουλου:

Advertisement

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος την ίδια στιγμή που το project του Chaos οδεύει προς το τέλος του, αμέσως πριν τις δοκιμές στην πίστα και στο δρόμο. Ελπίζω αυτή να είναι η αρχή για ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της αυτοκίνησης και του 3D Printing. Ταυτόχρονα, θα δημοσιοποιηθούν και άλλα project/τεχνολογίες, στην ιατρική, την αεροπορία/αεροδιαστημική και την άμυνα, με βάση την τεχνολογία εκτύπωσης και την αναδιάπλαση».

Το 2024 θα είναι εκπληκτικό!

Advertisement

Ανυπομονώ να το μοιραστώ μαζί σας.

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Περιπολικά: Το Ελληνικό υπεραυτοκίνητο CHAOS στην ΕΛ.ΑΣ; – Δείτε τα καλύτερα στον κόσμο
Η κόρη του Σπύρου Πανόπουλου ίπταται δίπλα από το Chaos
Σπύρος Πανόπουλος: Δεν έχω να αποδείξω κάτι για το Chaos

Advertisement