Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αντίστροφή μέτρηση για τη νέα BMW X2 (+video)

Ελλάδα 17:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αντίστροφή μέτρηση για τη νέα BMW X2 (+video)

ΝΕΑ

Αντίστροφή μέτρηση για τη νέα BMW X2 (+video)

ΝΕΑ

Με ένα λιτό, αλλά περιεκτικό «coming soon», η βαυαρική φίρμα έδωσε μια πρόγευση του νέου μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Η BMW δημοσίευσε ένα νέο teaser στα κανάλια της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας τη σιλουέτα ενός coupe-SUV, που είναι πιθανότατα η νέα γενιά της X2 ή το επερχόμενο αμιγώς ηλεκτρικό iX2.

Ξεκινώντας από το εμπρόσθιο τμήμα, οι σχεδιαστές της BMW επέλεξαν να φωτίσουν τη μάσκα, με το πολυγωνικό της σχήμα να είναι εμπνευσμένο από την X6. Από την άλλη πλευρά, οι επιθετικοί προβολείς παραπέμπουν στη «συγγενική» X1, αν και τα γραφικά LED θα είναι μοναδικά για την X2.

Οι αναλογίες coupe-SUV επιβεβαιώνουν προηγούμενες κατασκοπευτικές λήψεις της X2, σηματοδοτώντας μια σημαντική απόκλιση από την τρέχουσα γενιά που είναι περισσότερο crossover. Μπορούμε επίσης να δούμε την ενσωματωμένη πίσω αεροτομή, σαφείς «υπαινιγμούς» για τα ψηλά τοποθετημένα πίσω φώτα και λίγο την υφή του πίσω προφυλακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Η BMW X2 αναμένεται να μοιράζεται το εσωτερικό και τις βάσεις της με την X1. Η βαυαρική μάρκα δεν ανακοίνωσε ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά κρίνοντας από το «προσεχώς» στην περιγραφή του teaser, δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος μέχρι να αποκαλυφθεί πλήρως η X2 στο κοινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To Mazda2 Hybrid ανανεώθηκε και υπάρχει λόγος
Το κάθισμα με… δόνηση που σε κάνει μάγκα!
Lamborghini και Ducati σε μια… σύνδεση ασφαλείας (+video)