Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αντίο στο Καλοκαίρι με έναν μοναδικό τρόπο! (video)

Ελλάδα 9:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αντίο στο Καλοκαίρι με έναν μοναδικό τρόπο! (video)

ΝΕΑ

Αντίο στο Καλοκαίρι με έναν μοναδικό τρόπο! (video)

ΝΕΑ

Η γερμανική εταιρεία επινόησε έναν ιδιαίτερο τρόπο προκειμένου να συστήσει στους φίλους της τα εκπαιδευτικά της προγράμματα.

Advertisement
Advertisement

Έτοιμο να μας αποχαιρετίσει είναι το καλοκαίρι, σηματοδοτώντας την επιστροφή στη ρουτίνα, στη δουλειά… στην κανονικότητα.

Η Porsche αποφάσισε να πει με έναν ιδιαίτερο τρόπο… αντίο στους θερινούς μήνες και ταυτόχρονα να αναθερμάνει το ενδιαφέρον των φίλων της σχετικά με τα ιδιαίτερα δημοφιλή Porsche Ice Experience.

Πρόκειται για τετραήμερα και πενταήμερα events που διεξάγονται στα περίχωρα του χωριού Λέβι (Levi), νότια του Αρκτικού Κύκλου στη Φινλανδία. Εκεί οι οπαδοί της μάρκας μπορούν να διδαχθούν τα μυστικά του drifting από τους καταξιωμένους εκπαιδευτές της Porsche και να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία.

Advertisement
Advertisement

Η αυλαία των «μαθημάτων» στο μαγευτικό μέρος της Φινλανδίας θα ανοίξει στις 8 Ιανουαρίου του 2022, με το κόστος συμμετοχής να ξεκινά από τα 7.590 ευρώ. Θέλετε να φέρετε μαζί σας και έναν φίλο σας ή το ταίρι σας; Τότε θα χρειαστεί να βγάλετε από την τσέπη σας άλλα 1.490 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν μια πρώτη γεύση για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Porsche Ice Experience μέσω ενός ολιγόλεπτου βίντεο, όπου πρωταγωνιστεί ο ειδικός εκπαιδευτής της φίρμας, Jukka Honkavuori. Ο 30χρονος Φιλανδός παίρνει θέση πίσω από το τιμόνι μιας κόκκινης Porsche 911 και επιδίδεται σε έναν ξέφρενο χορό στον πάγο.

Advertisement

Στη συνέχεια παραδίδει τα σκήπτρα στον «JohnnyFPV», τον άνθρωπο πίσω από τα εναέρια πλάνα της εταιρείας με τη χρήση drone. Ο JohnyFPV επιβιβάζεται στην καμπίνα μιας Porsche Taycan Cross Turismo και, όπως μαρτυρά το πλατύ χαμόγελό του – αισθάνεται… σαν παιδί.

Advertisement

Υπενθυμίζεται ότι η Cross Turismo συνιστά τη shooting brake εκδοχή της Taycan, συνδυάζοντας επιδόσεις και πρακτικότητα. Οι επιβάτες στα πίσω καθίσματα «απολαμβάνουν» 6 χλστ. επιπλέον χώρο, ενώ με αναδίπλωση… της γαλαρίας, ο όγκος φόρτωσης εκτοξεύεται στα 1.200 λίτρα.

Κορυφαία έκδοσή της είναι η Turbo S που αποδίδει 625 PS και μπορεί να επιταχύνει στα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 2,9 δλ.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Φτιαγμένο Toyota GR Yaris κοντράρει Porsche 718 Cayman (video)
Η εκπληκτική Porsche 993 Speedster της Gunther Werks
Αυτές είναι οι αλλαγές της ανανεωμένης Porsche Taycan (2022)