Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Άνοιξε η όρεξη της VW με τα GTX!

Ελλάδα 10:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Άνοιξε η όρεξη της VW με τα GTX!

ΝΕΑ

Άνοιξε η όρεξη της VW με τα GTX!

ΝΕΑ

Η προσθήκη των ID.3 και ID.7 Tourer στην γκάμα των σπορ, ηλεκτρικών GTX δεν θα είναι η τελευταία.

Advertisement
Advertisement

Η VW συνεχίζει δυναμικά με την παρουσίαση νέων, σπορ εκδόσεων για τα ηλεκτρικά της μοντέλα. Η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε με ένα teaser πως το ID.Buzz θα αποκτήσει και εκείνο το λογότυπο GTX.

Η γερμανική εταιρία θα παρουσιάσει το ID.Buzz GTX στις 21 Μαρτίου, στην Ετήσια Συνέντευξη Τύπου του 2024 μέσω livestream. Παρότι δεν μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με την παρουσίαση ή τη νέα έκδοση του μοντέλου, η σκοτεινή φωτογραφία μαρτυρά αρκετά.

Από το 2023, έχουμε ήδη μία εικόνα του VW ID. Buzz GTX

Το ID.Buzz GTX θα έχει επανασχεδιασμένη μάσκα με τριγωνικού σχήματος φώτα LED, ένα χαρακτηριστικό που φαίνεται να αποτελεί μέρος σε κάθε GTX.

Advertisement
Advertisement

Όταν κυκλοφόρησαν ορισμένες φωτογραφίες στο διαδίκτυο του πρωτότυπου που πραγματοποιούσε δοκιμές εξέλιξης, αποκτήσαμε ήδη μία καλή εικόνα της τελικής του μορφής.

Αυτά που ξεχώρισαν τότε, ήταν η νέα μάσκα, οι πεντάκτινες ζάντες και το μακρύτερο μεταξόνιο που υπολογίζεται στα 4.962 χιλιοστά.

Με μακρύτερο μεταξόνιο το VW ID. Buzz GTX συγκριτικά με το στάνταρ μοντέλο

Το VW ID. Buzz GTX αναμένεται να είναι όπως τα υπόλοιπα της οικογένειας, δηλαδή τετρακίνητο με δύο ηλεκτροκινητήρες.

Advertisement

Η συνδυαστική ισχύς πρόκειται να φτάσει τους 340 ίππους, γεγονός που θα βοηθάει το ηλεκτρικό βανάκι να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 6,4 δευτερόλεπτα.

Είναι πολύ πιθανό αυτό το σύνολο να υποβαστάζεται από ένα ενισχυμένο σασί, δίχως το βαν να χάσει το οικογενειακό του στοιχείο.

Advertisement

Πέρα από την πρεμιέρα του VW ID. Buzz GTX στις 21 Μαρτίου, η εταιρεία θα ενημερώσει σχετικά και με ό,τι άλλο πρόκειται να δούμε, προλογίζοντας περαιτέρω ανακοινώσεις.