Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Άνοιξαν και πάλι οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων στη Γερμανία

Ελλάδα 2:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Άνοιξαν και πάλι οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων στη Γερμανία

ΝΕΑ

Άνοιξαν και πάλι οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων στη Γερμανία

ΝΕΑ

Ο υπουργός Υγείας της χώρας υπογράμμισε ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό.

Advertisement
Advertisement

Άνοιξαν και πάλι οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων από τη Δευτέρα 20 Απριλίου μαζί με τα καταστήματα άνω των 800 τετραγωνικών μέτρων τα οποία μπορούν να επισκέπτονται και πάλι οι καταναλωτές τηρώντας βέβαια κάποια μέτρα ασφαλείας.

Ο υπουργός Υγείας της Γερμανίας ξεκαθάρισε ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό και συστήνει τη χρήση προστατευτικών μασκών προκειμένου να αποφευχθεί μια ενδεχόμενη αναζωπύρωση της επιδημίας. Παράλληλα από τις 4 Μαΐου θα ανοίξουν και πάλι τα σχολεία στη Γερμανία.

Advertisement
Advertisement

Η Γερμανία να υπενθυμίσουμε πως επέβαλε αυστηρούς περιορισμούς που περιελάμβαναν το κλείσιμο των σχολείων μέχρι και την απαγόρευση συγκεντρώσεων άνω των δύο ατόμων.

Τώρα η γερμανική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως η πανδημία είναι υπό έλεγχο μετά από ένα μήνα περιορισμών και πλέον ο κορωνοϊός είναι υπό έλεγχο και διαχειρίσιμος.

«Μπορούμε τώρα να πούμε πως αυτό πέτυχε, επιτύχαμε να περάσουμε από μια δυναμική αύξηση σε μια γραμμική αύξηση, τα ποσοστά μετάδοσης μειώθηκαν σημαντικά. Ένας άλλος σημαντικός και ενθαρρυντικός αριθμός είναι επίσης ότι από τις 12 Απριλίου, θεραπεύονται καθημερινά περισσότεροι άρρωστοι σε σύγκριση με τον αριθμό των νέων μολύνσεων» επισήμανε ο υπουργός Υγείας Jens Spahn, ο οποίος ανακοίνωσε πως πλέον η Γερμανία χαλαρώνει τους περιορισμούς της, ενώ πρόσθεσε πως σχεδιάζουν να πολλαπλασιάσουν τα διαγνωστικά τεστ.

Advertisement

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει περισσότερα από 1,7 εκατομμύρια τεστ, τα οποία έχουν δείξει 139.041 καταγεγραμμένα κρούσματα, ενώ 4.193 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους λόγω των επιπλοκών που προκάλεσε στην υγεία τους ο νέος κορωνοϊός.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Ανενεργή η πλατφόρμα online δημοπρασιών του ΟΔΔΥ

Δεν εισάγονται μεταχειρισμένα αυτοκίνητα…

Αυξάνονται τα ανασφάλιστα οχήματα!

Advertisement