Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανεπιτυχής δημοπρασία για την Toyota Supra

Ελλάδα 15:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανεπιτυχής δημοπρασία για την Toyota Supra

ΝΕΑ

Ανεπιτυχής δημοπρασία για την Toyota Supra

ΝΕΑ

Μια από τις πρώτες Toyota Supra Launch Edition που παράχθηκαν εκτέθηκε πρόσφατα σε δημοπρασία χωρίς όμως τελικά να πιάσει την τιμή που προσδοκούσε ο πωλητής της.

Advertisement
Advertisement

Η επάνοδος της Toyota Supra στο προσκήνιο μετά από πολλά χρόνια απουσίας ήταν σίγουρο πως θα δημιουργήσει μια φρενίτιδα μεταξύ των φανατικών οπαδών του μοντέλου και όχι μόνο. Ήδη οι παραγγελίες της έχουν ξεπεράσει κατά πολύ την προβλεπόμενη παραγωγή οπότε αυτό ανεβάζει και την τιμή των μοντέλων που ήδη έχουν κατασκευαστεί.

Τα 1.500 αντίτυπα της έκδοσης Launch Edition έχουν βρεθεί στο στόχαστρο αρκετών και ήδη υπάρχουν περιπτώσεις εμπόρων που έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν κάποιο αυτοκίνητο και προσπαθούν να αποκομίσουν από αυτό κάποιο σεβαστό κέρδος. Έτσι ενώ η τιμή του στις ΗΠΑ κυμαίνεται στα 55.000 δολάρια έχουν ήδη γίνει γνωστές περιπτώσεις που τα αυτοκίνητα έχουν μεταπωληθεί πάνω από 60.000 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Φαίνεται πάντως πως η το πρώτο κύμα ενθουσιασμού αρχίζει να καταλαγιάζει καθώς μια Supra Launch Edition που εκτέθηκε πρόσφατα σε δημοπρασία στην Τζόρτζια την πρώτη μέρα κατάφερε να δεχθεί υψηλότερο χτύπημα 50.550 δολαρίων για να φθάσει τελικά την τελική τιμή των 56.700 δολαρίων τα οποία είναι σαφώς λιγότερα από όσα προσδοκούσε ο πωλητής της.

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως ειδικά στις ΗΠΑ ο ανταγωνισμός στην κατηγορία των αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων είναι αρκετά σκληρός, ειδικά λόγω και των εγχώριων μοντέλων. Έτσι για παράδειγμα η τιμή της Supra την καθιστά άμεσα ανταγωνιστική με την νέα κεντρομήχανη Corvette η οποία αναμένεται πως θα ξεκινά από τα 60.000 δολάρια.