Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αναβαθμισμένες BMW M3 και Μ4 από τη Vorsteiner

Ελλάδα 17:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναβαθμισμένες BMW M3 και Μ4 από τη Vorsteiner

ΝΕΑ

Αναβαθμισμένες BMW M3 και Μ4 από τη Vorsteiner

ΝΕΑ

Ο γνωστός βελτιωτικός οίκος αλλάζει εμφάνιση στα ισχυρά μοντέλα της BMW, ξεκινώντας από την απομάκρυνση της μάσκας kidney grille.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα πιο ικανές γίνονται οι BMW M3 και M4, οι οποίες λαμβάνουν τη φροντίδα του γνωστού βελτιωτικού οίκου Vorsteiner. Οι αλλαγές αφορούν την εξωτερική εμφάνιση, και πέρα από τις επιπλέον δόσεις στιλ, ενισχύουν και την αεροδυναμική των βαυαρικών μοντέλων.

Αφετηρία αποτελεί η αντικατάσταση της αμφιλεγόμενης kidney grille με μια ολοκαίνουρια. Η τελευταία κοστολογείται από 900 έως 1.500 δολάρια και ενσωματώνει μια οριζόντια κεντρική μπάρα, η οποία διαιρεί τη μάσκα σε τέσσερα επιμέρους μέρη. Η συγκεκριμένη στιλιστική πρωτοβουλία χαρίζει χαμόγελα σε όσους… ξίνιζαν από τη kidney grille, χωρίς να αλλοιώνεται η «επιθετική» όψη των M3 και Μ4.

Παράλληλα, η Vorsteiner έχει κάνει εκτενής χρήση ανθρακονημάτινων εξαρτημάτων, όπως είναι το μπροστινό σπλίτερ (2.395 δολάρια), ο πίσω διαχύτης, οι πλαϊνές ποδιές και η διακριτική πίσω αεροτομή. Όλο το πακέτο κοστίζει 8.684 δολάρια, αλλά τα εξαρτήματα μπορούν να παραγγελθούν και μεμονωμένα.

Advertisement
Advertisement

Τέλος, ο βελτιωτικός οίκος ντύνει τα μοντέλα με VP-X σφυρήλατες ζάντες σε μεγέθη 20×9, 20×10.5, 21×10, and 21×11, ενώ ετοιμάζεται και ένα ανθρακονημάτινο καπό με αεραγωγό.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο η M3 όσο και η M4 κινούνται από έναν 6κύλινδρο σε σειρά twin-turbo των 3,0 λίτρων που παράγει 479 PS και 550 Nm ροπής, με την κίνηση να μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων.

Advertisement

Ακόμα πιο ισχυρές είναι οι εκδόσεις Competition των 510 PS/650 Nm ροπής, που στην τετρακίνητη έκδοση xDrive ολοκληρώνουν το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα σ ε 3,5 δλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
BMW 507: Πωλείται για πάνω 2,1 εκ. ευρώ (video)
Μία BMW που… αλλάζει χρώματα
H καινούργια BMW M5 θα είναι plug-in υβριδική

Advertisement