Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αναβαθμίσεις ουσίας για το ηλεκτρικό Hyundai Kona

Ελλάδα 3:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναβαθμίσεις ουσίας για το ηλεκτρικό Hyundai Kona

ΝΕΑ

Αναβαθμίσεις ουσίας για το ηλεκτρικό Hyundai Kona

ΝΕΑ

Η Hyundai αναβαθμίζει σε συγκεκριμένα σημεία το επιτυχημένο Kona Electric, θέλοντας να προσφέρει ακόμη περισσότερα στον αγοραστή του.

Advertisement
Advertisement

Το ηλεκτρικό Kona έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες της Hyundai στην Ευρώπη, με τη ζήτηση να είναι πολύ μεγαλύτερη από το αναμενόμενο. Θυμίζουμε ότι το ηλεκτρικό compact SUV προσφέρεται με δύο μπαταρίες 39 και 64 kWh, οι οποίες του δίνουν αυτονομία 289 και 449 χιλιομέτρων αντίστοιχα (βάσει WLTP).

Μέσα λοιπόν σε αυτό το πλαίσιο η Hyundai προχωρά σε ορισμένες αναβαθμίσεις στο μοντέλο της, με την πιο σημαντική από πλευράς λειτουργικότητας, να είναι η προσθήκη ενός νέου τριφασικού φορτιστή 11 kW, ο οποίος μειώνει αισθητά το χρόνο φόρτισης όταν το αυτοκίνητο φορτίζεται σε τριφασικό AC σταθμό φόρτισης ή μέσω wall box στο σπίτι.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, η Hyundai προσθέτει στο αναβαθμισμένο ηλεκτρικό Kona τις νέες υπηρεσίες Blue Link, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στον οδηγό να εκκινήσει το αυτοκίνητο μέσω της σχετικής εφαρμογής στο smartphone του, να θέσει σε λειτουργία τον κλιματισμό πριν μπει στο αυτοκίνητο για να πετύχει την επιθυμητή θερμοκρασία, αλλά και να ξεκλειδώσει το αυτοκίνητο από απόσταση.

Παράλληλα, μέσω του Blue Link ο οδηγός μπορεί να δει και πότε πρέπει να κάνει service, που έχει παρκάρει το αυτοκίνητο και πολλά άλλα.

Advertisement

Ένα επιπλέον στοιχείο αναβάθμισης του ηλεκτρικού Kona αποτελεί το καινούργιο σύστημα πολυμέσων με πλοήγηση, κεντρική οθόνη αφής 10,25 ιντσών και νέα γραφικά, ενώ στον εξοπλισμό προστίθενται και θερμαινόμενα καθίσματα για τους πίσω επιβάτες.

Η Hyundai θα ξεκινήσει τις παραδόσεις των αναβαθμισμένων Kona Electric στην Ευρωπαϊκή αγορά στα τέλη του 2019. Προς το παρόν δεν έχει αποσαφηνιστεί το πότε θα δούμε το μοντέλο στη χώρα μας.

Advertisement