Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Στο μουσείο Petersen το πρωτότυπο Tesla Cybertruck

Ελλάδα 21:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο μουσείο Petersen το πρωτότυπο Tesla Cybertruck

Mobility

Στο μουσείο Petersen το πρωτότυπο Tesla Cybertruck

Mobility

Το μουσείο αυτοκινήτου Petersen στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, θα φιλοξενεί από τις 20 Ιουνίου και για λίγες μέρες το πρωτότυπο του Cybertruck της Tesla για να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες.

Advertisement
Advertisement

Μετά από μια μακρά περίοδο αδράνειας λόγω της πανδημίας, το μουσείο Petersen στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, ανοίγει και πάλι τις πύλες του για να υποδεχτεί επισκέπτες στις 19 Ιουνίου. Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την προσέλκυση περισσότερου ενδιαφέροντος, οι ιθύνοντες του μουσείου, έχουν εξασφαλίζει πως από τις 20 έως τις 27 Ιουνίου, ανάμεσα στα εκθέματα θα βρίσκεται και το πρωτότυπο του Tesla Cybetruck το οποίο θεωρείται πολύ σημαντικό για στη συνολική στρατηγική της Tesla που έχει φέρει ιδιαίτερα μεγάλη αποδοχή της ηλεκτροκίνησης στη μεγάλη αγορά των ΗΠΑ.

Advertisement
Advertisement

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που το Cybertruck θα εκτεθεί σε δημόσια θέα, καθώς το αυτοκίνητο από τις 21 Νοεμβρίου του περασμένου έτους, ήταν σε κλειστό χώρο ανάμεσα σε άλλα αυτοκίνητα ιδιωτικής συλλογής. «Η Tesla υπήρξε πρωτοπόρος στην ευρεία αποδοχή των ηλεκτρικών οχημάτων από την αρχή της ιστορίας της, με την παρουσίαση του πρωτοτύπου Model S», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του Petersen, Terry L. Karges. «Το Cybertruck είναι ένα ακόμα πρωτοπόρο όχημα, μια και συνδυάζει τον επαγγελματικό προσανατολισμό με την ηλεκτροκίνηση και πραγματικά είμαστε ανυπόμονοι για να το έχουμε ανάμεσα στα υπόλοιπα εκθέματα του μουσείου μας. Θα το φιλοξενήσουμε με πολύ περηφάνια στο χώρο υποδοχής, την πρώτη περίοδο της επαναλειτουργίας του μουσείου για το κοινό». ανοίγει το δρόμο για το βοηθητικό όχημα του μέλλοντος και δεν μπορούμε να περιμένουμε να το εμφανίσουμε με υπερηφάνεια στο λόμπι μας, καθώς ανοίγουμε ξανά στο κοινό», πρόσθεσε.

Στο Petersen φιλοξενούνται επίσης το πρωτότυπο του Model S, καθώς και το πρωτότυπο για το Tesla Roadter πρώτης γενιάς. Το Cybertruck με τους τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες, είναι τετρακίνητο και έχει αυτονομία 804 χιλιόμετρα, ενώ μπορεί να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα. Η παραγωγής του αναμένεται να αρχίσει το δεύτερο εξάμηνο του 2021 και σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μορφή που θα έχει το αυτοκίνητο παραγωγής, θα έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το πρωτότυπο.

Advertisement