Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αναβάθμιση ουσίας για το Hyundai i20

Ελλάδα 10:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναβάθμιση ουσίας για το Hyundai i20

ΝΕΑ

Αναβάθμιση ουσίας για το Hyundai i20

ΝΕΑ

Ένα από τα πιο δημοφιλή supermini και της ελληνικής αγοράς περνά από μία αναβάθμιση τόσο σε αισθητικό όσο και σε ουσιαστικό επίπεδο.

Advertisement
Advertisement

Για φέτος η κορεατική εταιρία έχει αρκετά ενδιαφέροντα μοντέλα που πρέπει να περιμένουμε. Από το ανανεωμένο i10 έως το ολοκαίνουργιο Kona που μας έρχεται το καλοκαίρι και αργότερα το φθινόπωρο την ίδια περίοδο το ανανεωμένο i20.

Όπως μπορούμε να δούμε από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Hyundai το facelift περιλαμβάνει επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, καθώς και μια νέα και πιο ελκυστική μάσκα που δημιουργεί ένα πιο σπορ look.

Advertisement
Advertisement

Πίσω, υπάρχουν ανάλογα διακριτικές επεμβάσεις, ενώ από το πλάι ξεχωρίζουν οι νέας σχεδίασης ζάντες  των 16 ή 17 ιντσών. Επίσης, ελαφρώς διαφορετικό είναι το αποτύπωμα των LED φωτιστικών σωμάτων. Υπάρχουν συνολικά οκτώ χρώματα αμαξώματος εκ των οποίων τα τρία είναι εντελώς νέα, καθώς και δύο διχρωμίες.

Όσο για το εσωτερικό υπάρχει ένας αναβαθμισμένος πίνακας οργάνων με οθόνη 4,2 ιντσών στις βασικές εκδόσεις, ενώ οι πλουσιότερες έχουν ένα πλήρως ψηφιακό πάνελ 10,25 ιντσών με μία οθόνη αφής επίσης 10,25 ιντσών. Υπάρχουν διευρυμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας, ΟΤΑ αναβαθμίσεις και περισσότερα συστήματα υποβοήθησης άνεσης και ασφάλειας οδηγού.

Advertisement

Στην γκάμα των κινητήρων υπάρχουν οι νέοι αναβαθμισμένοι mild hybrid κινητήρες 1.0 T-GDi με 100 ή 120 ίππους. Συνδυάζονται με έξυπνο χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο iMT ή αυτόματο 7άρι διπλού συμπλέκτη DCT. Η παραγωγή του ανανεωμένου i20 θα ξεκινήσει μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2023 και ταυτόχρονα η διάθεση του μοντέλου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιες εξατμίσεις; Ακούστε τον φοβερό ήχο του ηλεκτρικού Hyundai Ioniq 5 N (+video)
Πώς σας φαίνεται η σχεδίαση των νέων Hyundai;
To Hyundai Tucson είναι το best seller των κόμπακτ SUV