Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αναβάθμιση για το Lexus UX

Ελλάδα 10:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναβάθμιση για το Lexus UX

ΝΕΑ

Αναβάθμιση για το Lexus UX

ΝΕΑ

Το μικρότερο SUV της Lexus ανανεώθηκε ελαφρώς με τους Ιάπωνες να εστιάζουν περισσότερο στην ουσία του πράγματος.

Advertisement
Advertisement

Το compact SUV γίνεται πιο σύγχρονο με hi-tech παρεμβάσεις και ενίσχυση στο υπάρχον πλαίσιο.

Στα τέλη του καλοκαιριού αναμένεται να κυκλοφορήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους η… ενισχυμένη και πιο μοντέρνα εκδοχή του Lexus UX. Το μικρότερο SUV στη γκάμα της εταιρείας θα είναι πιο δεμένο στο θέμα του πλαισίου με τους Ιάπωνες μηχανικούς να παρεμβαίνουν σε 20 σημεία ενισχύοντας το και αναβαθμίζοντας έτσι τη συμπεριφορά του στο δρόμο. Αντίστοιχα εξέλιξαν την ανάρτηση του UX παρέα με τη Yamaha έτσι ώστε να βελτιωθεί η ισορροπία ανάμεσα σε άνεση και κράτημα, εστιάζοντας μάλιστα στην έκδοση UX Sport.

Advertisement
Advertisement

Το γενικότερο update του Lexus UX περιλαμβάνει νέο Infotainment με οθόνη αφής 8 και 12,3 ιντσών με καλύτερη ανάλυση και ευκολότερη συνδεσιμότητα και Apple Car και Android Auto. Τα ηλεκτρονικά συστήματα θα είναι αντίστοιχα αναβαθμισμένα και περισσότερα, ενώ έχουν προστεθεί και δύο επιπλέον θύρες USB. Οι άνθρωποι της Lexus ασχολήθηκαν και με το να βελτιώσουν την αίσθηση του τιμονιού για το οποίο δεν υπήρχαν και οι καλύτερες εντυπώσεις, ενώ τα νέα ελαστικά της Bridgestone υπόσχονται αθόρυβη κύλιση και οικονομία καυσίμου.

Η έκδοση UX Sport αναμένεται να είναι η πλουσιότερη και πιο ενδιαφέρουσα με τα αλουμινένια πεντάλ να αποτελούν ένα μικρό highlight μαζί με τα σπορ καθίσματα και τα λογότυπα F Sport. Το υβριδικό UX εφοδιάζεται με δίλιτρο βενζινοκινητήρα και δύο ηλεκτροκινητήρες συνολικής απόδοσης 184 ίππων και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Στη χώρα μας θα είναι διαθέσιμο πιθανότατα στα τέλη του καλοκαιριού με τιμή αγοράς κοντά στα 35.000 ευρώ (ή και λίγο παραπάνω) που λανσάρεται και η υπάρχουσα έκδοση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πως σας φαίνεται το φουτουριστικό τιμόνι του νέου Lexus RZ 450e;
Αποκαλύφθηκε το νέο Lexus LC Hokkaido Edition
Αυτό είναι το Hispano Suiza Maguari με τους 1.200 ίππους

Advertisement