Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανέωση για το Subaru Outback

Ελλάδα 8:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση για το Subaru Outback

ΝΕΑ

Ανανέωση για το Subaru Outback

ΝΕΑ

Το ανανεωμένο Subaru Outback κάνει την παρθενική του εμφάνιση στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης και εμφανίζεται νε νέα στοιχεία που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια.

Advertisement
Advertisement

Η Subaru με την ευκαιρία της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, παρουσιάζει το ανανεωμένο Outback.

Η ανανέωση του μοντέλου περιλαμβάνει το επανασχεδιασμένο μπροστινό μέρος, καθώς και περισσότερη τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου συνόλου στοιχείων ασφαλείας που ονομάζεται EyeSight και περιλαμβάνει μια νέα ευρυγώνια κάμερα στο επάνω μέρος του εμπρός παρμπρίζ.

Η αισθητική επέμβαση που έκανε η Subaru στο μπροστινό μέρος του Outback, κάνει την εμφάνιση του μοντέλου σημαντικά πιο ενδιαφέρουσα, καθώς προσθέτει στοιχεία για να τονιστούν οι εκτός δρόμου διαθέσεις.

Advertisement
Advertisement

Η μάσκα εμπρός είναι πιο ευδιάκριτη, οι προβολείς είναι επανασχεδιασμένοι και αποτελούνται από LED’s, ενώ τονισμένη είναι η στιβαρότητα του προφυλακτήρα. Πλαστικές επενδύσεις βλέπουμε και πάνω από τους τροχούς, οι οποίοι προσφέρουν επιπλέον προστασία στο αμάξωμα από τις επαφές με κλαδιά κατά την εκτός δρόμου κίνηση.

Όλες οι νέες εκδόσεις του Outback λαμβάνουν μια ενημερωμένη έκδοση της σουίτας EyeSight που περιλαμβάνει μια σειρά από στοιχεία που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των μετακινήσεων.

Advertisement

Το ενημερωμένο λογισμικό του συστήματος της Subaru, προσφέρει νέες δυνατότητες, όπως το αυτόματο σύστημα που επεμβαίνει στο σύστημα διεύθυνσης προκειμένου να γίνει αυτόματα κάποιος ελιγμός αποφυγής μιας σύγκρουσης, όταν η ταχύτητα του αυτοκινήτου είναι μικρότερη των 80 χλμ./ώρα.

Στην κορυφαία έκδοση Touring, υπάρχει επιπλέον μια ευρυγώνια κάμερα που προσφέρει ταχύτερη ανίχνευση πεζών και ποδηλάτων μπροστά από το αυτοκίνητο.

Advertisement

Σε ότι έχει να κάνει με τα μηχανικά σύνολα που εφοδιάζουν το μοντέλο, δεν έχουμε αλλαγές, και οι δύο κινητήρες όπως τους ξέρουμε τη γκάμα του μοντέλου, συνεχίζουν να βρίσκονται διαθέσιμοι. Ο ατμοσφαιρικός τετρακύλινδρος boxer των 2,5 λίτρων αποδίδει 182 ίππους, ενώ από την turbo εκδοχή του boxer των 2,4 λίτρων, έχουμε απόδοση 260 ίππων.

Όλες οι εκδόσεις του ανανεωμένου Outback συνδυάζονται με το Lineartronic CVT κιβώτιο ταχυτήτων, που διαθέτει λειτουργία χειροκίνητης επιλογής των 8 σχέσεων με paddles στο τιμόνι.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Subaru Solterra: Το πρώτο ηλεκτρικό της εταιρείας (video)
Subaru: Τέλος εποχής για το θρυλικό WRX STI
Δοκιμή: Subaru Outback 2.5 Αdventure