Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανέωση για το Opel Grandland που χάνει το «Χ»

Ελλάδα 15:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση για το Opel Grandland που χάνει το «Χ»

ΝΕΑ

Ανανέωση για το Opel Grandland που χάνει το «Χ»

ΝΕΑ

Μέσα στους επόμενους μήνες θα δούμε την ανανεωμένη εκδοχή του μεσαίου crossover της Opel, που στο πλαίσιο της ανανέωσης, αφήνει το «Χ» από το όνομα και κρατάει σκέτο το Grandland.

Advertisement
Advertisement

Οι αλλαγές της αισθητικής στην ανανεωμένη έκδοση του Opel Grandland, θα το φέρουν και πάλι μέσα στο πλαίσιο του family look με τη χαρακτηριστική όψη που είδαμε τοσο στο Mokka και στο Crossland.

Η Opel προετοιμάζει την ανανεωμένη έκδοση του Grandland X, το οποίο ειδικά εμπρός, θα έχει σημαντική διαφοροποίηση από τη τρέχουσα μορφή του μοντέλου. Στη νέα του εκδοχή, το μοντέλο της Opel θα έχει πάρει το Vizor «πρόσωπο» των νέων μοντέλων της εταιρείας. Είναι αυτό το χαρακτηριστικό που είδαμε και στο νέο Crossland αλλά και στο Mokka, το οποίο εύλογα θα «φορεθεί» σε όλα τα μοντέλα της γκάμας της Γερμανικής εταιρείας. Η νέα μάσκα είναι πολύ μικρότερη σε μέγεθος σε σύγκριση με αυτή της τρέχουσας εκδοχής του Grandland X, θα πλαισιώνεται από λεπτότερους προβολείς LED με νέα φωτιστική υπογραφή. Τα φώτα ομίχλης θα επανατοποθετηθούν στον μπροστινό προφυλακτήρα και φαίνεται από τις εικόνες των πρωτοτύπων που έχουν «συλληφθεί» από τον «κατασκοπικό» φακό, ότι η χαμηλότερη κεντρική εισαγωγή αέρα έχει γίνει λίγο μικρότερη.

Advertisement
Advertisement

Το μπροστινό τμήμα του καπό έχει και αυτό ανασχεδιαστεί, για να έρθει και αυτό με τη σειρά του πιο κοντα στα αντίστοιχα των μικρότερων Crossland και Mokka. Με την πλευρική εικόνα του μοντέλου να μην εμφανίζει οπτικά καμία διαφορά, εντοπίζονται άλλες αλλαγές στο πίσω μέρος και συγκεκριμένα στον πίσω προφυλακτήρα. Σε ότι έχει να κάμει με τα μηχανικά σύνολα, δεν περιμένουμε αλλαγές σε σχέση με αυτά που εφοδιάζουν και την τρέχουσα μορφή του μοντέλου της Opel. Ο turbo τρικύλινδρος 1,2 λίτρων είναι η βασική επιλογή βενζινοκινητήρα, ενώ θα παραμείνει στις επιλογές και ο 1,5 diesel. Ως κορυφαία επιλογή για το Grandland, θα είναι η υβριδική Hybrid4 PHEV που βασίζεται στο 1,6 σύνολο και η συνολική απόδοση φτάνει τους 300 ίππους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Opel Manta επιστρέφει (VIDEO)
Αγορά αυτοκινήτου: Οι πιο δημοφιλείς μάρκες
Δημοπρασία για 1 από τα 125 Intermeccanica Indra