Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Opel Corsa θα γίνει ακόμα πιο ελκυστικό!

Ελλάδα 12:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Opel Corsa θα γίνει ακόμα πιο ελκυστικό!

ΝΕΑ

Το Opel Corsa θα γίνει ακόμα πιο ελκυστικό!

ΝΕΑ

Η Opel θα κάνει πιο ενδιαφέρον το Corsa, τόσο με την επανασχεδίασή του όσο και με την αναβάθμιση του εξοπλισμού του.

Advertisement
Advertisement

Η πέμπτη γενιά του Corsa παρουσιάστηκε στα τέλη του 2018, με την αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του αρχικά. Το πρώτο μοντέλο της Opel στη νέα επιχειρηματική εποχή της (υπό τον όμιλο Stellantis), τείνει στο σύνηθες χρονικό μέσο τής εμπορικής πορείας του, γεγονός που σημαίνει πως πρέπει, ως είθισται, να ανανεωθεί σε κάποιο βαθμό

Η γερμανική εταιρεία έχει ήδη αρχίσει να εργάζεται προς αυτήν την κατεύθυνση και μια από τις κινήσεις της θα είναι η ενσωμάτωση της χαρακτηριστικής μάσκας η οποία ονομάζεται «Vizor» και έχουμε δει ήδη στα νέα Mokka και Astra. Το ίδιο θα ισχύσει και για τους προβολείς τα οποία θα έχουν την ίδια διαμόρφωση με αυτά.

Έτσι, και το Corsa θα ακολουθήσει το τελευταίο εταιρικό look και θα δείχνει ακόμα πιο σύγχρονο. Η συγκεκριμένη αλλαγή αναμένεται να είναι και η πιο σημαντική στο αμάξωμα, ενώ και τα πίσω φώτα θα επανασχεδιαστούν, όπως και οι προφυλακτήρες.

Advertisement
Advertisement

Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για το ανανεωμένο Corsa και τις αλλαγές που θα έχει στο εσωτερικό του. Πάντως, στις εκδόσεις με τον θερμικό κινητήρα, δεν αναμένεται να υπάρχει διαφοροποίηση στην ισχύ τους, η οποία κυμαίνεται μεταξύ 75-130 ίππους, αντίστοιχα. Η παρουσίασή του αναμένεται να γίνει εντός της χρονιάς

Ωστόσο, με την ευκαιρία της επανασχεδίασης, το πλήρως ηλεκτρικό Corsa-e θα αποκτήσει τις μεγαλύτερες μπαταρίες των 55 kWh -οι νυν είναι των 50 kWh. Είναι αυτές που τοποθετήθηκαν πρόσφατα στο Peugeot e-208 και δίνουν μεγαλύτερη αυτονομία (στο γαλλικό μοντέλο η τυποποιημένη τιμή της φτάνει μέχρι και τα 400 χλμ. κατά WLTP).

Advertisement

Τέλος, υπάρχει η φήμη ότι με την ευκαιρία της επανασχεδίασης του Corsa ίσως υπάρξει και η εξηλεκτρισμένη έκδοση GSe, κατά το παράδειγμα των Astra GSe και Grandland GSe. Αυτή θα μπορούσε να αποτελέσει κατα κάποιον τρόπο το διάδοχους του πιο παλιού Corsa GSi. Ωστόσο, αυτό παραμένει φήμη, προς το παρόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Opel Corsa έφτασε τα 40 και… δίνει δώρα!
Η Opel έσπασε το κοντέρ των πωλήσεων τον Ιανουάριο!
Σημαντικές βραβεύσεις για την Opel

Advertisement