Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανέωση για το μικρό σεντάν Lada Granta

Ελλάδα 14:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση για το μικρό σεντάν Lada Granta

ΝΕΑ

Ανανέωση για το μικρό σεντάν Lada Granta

ΝΕΑ

Η Lada αποκάλυψε τις πρώτες φωτογραφίες της ανανεωμένης γενιάς του μικρού σεντάν Granta, η οποία αποκτά ένα πιο μοντέρνο design κυρίως στο εμπρόσθιο τμήμα του αμαξώματος. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η ανανέωση στο εμπρόσθιο μέρος του Granta αντλεί την έμπνευσή της από τα νεότερα δημιουργήματα της μάρκας, υιοθετώντας μια εντελώς νέα μάσκα σε «X» σχήμα, στρογγυλεμένα φωτιστικά σώματα με σκούρο κρύσταλλο, αλλά και περισσότερο χρώμιο.

Αλλαγμένοι είναι και οι πλαϊνοί καθρέπτες, οι οποίοι πλέον περιλαμβάνουν και τους δείκτες αλλαγής πορείας, ενώ νέας σχεδίασης είναι και οι ζάντες του Granta.

Στο πίσω μέρος, συναντούμε μια πιο λιτή προσέγγιση, η οποία περιλαμβάνει πάντως επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, νέα γλυπτά σχήματα στα περιγράμματα των φώτων και στην πόρτα του χώρου αποσκευών.

Advertisement
Advertisement

Granta fl 640c

 

Περαιτέρω πληροφορίες για τα μηχανικά και τεχνικά στοιχεία του μοντέλου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Πάντως αναμένεται και στην ανανεωμένη του γενιά το Granta να είναι ένα από τα πιο προσιτά μοντέλα του είδους. Περισσότερα θα γνωρίζουμε μετά την πρώτη παρουσίαση του ανανεωμένου μικρού σεντάν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας τον Αύγουστο.

Advertisement

Granta fl 640b