Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανεωμένο Renault Twingo σε έκδοση “le coq sportif”

Ελλάδα 9:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανανεωμένο Renault Twingo σε έκδοση “le coq sportif”

ΝΕΑ

Ανανεωμένο Renault Twingo σε έκδοση “le coq sportif”

ΝΕΑ

Για να γιορτάσει το λανσάρισμα του ανανεωμένου Twingo, η Renault σε συνεργασία με την γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών le coq sportif, δημιούργησε την ομώνυμη έκδοση περιορισμένης παραγωγής με πλούσια επίπεδα εξοπλισμού, στα χρώματα της γαλλικής σημαίας.

Advertisement
Advertisement

 

Το ανανεωμένο Twingo παρουσιάστηκε επίσημα από τους Γάλλους και μόλις λίγες ημέρες μετά η Renault αποκάλυψε και τη νέα περιορισμένης παραγωγής έκδοση “le coq sportif” που σηματοδοτεί και το λανσάρισμα της ανανέωσης της 3ης γενιάς του μοντέλου της.

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη έκδοση ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες από την ασύμμετρες τρίχρωμες ρίγες στην πίσω αριστερή πόρτα, την ασύμμετρα βαμμένη οροφή που κινείται στο ίδιο χρωματικό μοτίβο και το μπλε φιλέτο που κάνει την εμφάνισή του στην γρίλια της μάσκας του αυτοκινήτου. Σε κόκκινο χρώμα είναι βαμμένα και τα καλύμματα των καθρεπτών, ενώ έχουν προστεθεί και δύο κόκκινα φιλέτα στον πίσω προφυλακτήρα.

Advertisement

Στο λευκό χρώμα το Twingo φέρει όλα τα παραπάνω στοιχεία στην εξωτερική του εμφάνιση με την έκδοση να διατίθεται σε γκρι και μαύρο αλλά χωρίς τις χρωματικές προσθήκες σε οροφή και πίσω αριστερή πόρτα.

Advertisement

Το σήμα της “le coq sportif” με αυτή την τριχρωμία κάνει την εμφάνισή του στις πίσω πόρτες αλλά και στα μαρσπιέ, όπως και στα εμπρός πατάκια στο εσωτερικό, ενώ παρατηρούμε και ένα κόκκινο “δαχτυλίδι” στη βάση του επιλογέα των ταχυτήτων διανθισμένο και με ανάλογη πλακέτα.

Η νέα έκδοση θα είναι διαθέσιμη με τους κινητήρες SCe 75 και TCe 95 με επιλογή για τους ενδιαφερόμενους για μηχανικό κιβώτιο ή αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και ο εξοπλισμός παρουσιάζεται ιδιαίτερα πλούσιος αφού σε αυτόν ανήκουν μεταξύ άλλων, το σύστημα πολυμέσων Easy Link με την μεγάλη οθόνη αφής με διαγώνιο 7 ίντσες, η κάμερα οπισθοπορείας, ο κλιματισμός και οι αισθητήρες φωτός και βροχής.

Advertisement

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι διαθέσιμη και σε αγορές εκτός της γαλλικής.