Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αν θέλεις ντε και καλά coupe Bentley, η Ares Modena την έχει

Ελλάδα 20:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αν θέλεις ντε και καλά coupe Bentley, η Ares Modena την έχει

ΝΕΑ

Αν θέλεις ντε και καλά coupe Bentley, η Ares Modena την έχει

ΝΕΑ

Από το εργοστάσιο της Bentley, coupe εκδοχή δεν έχει ακόμα προκύψει αλλά για όσους επιθυμούν να δουν έτσι τη δική του Mulsanne, η Ares Modena δίνει τη λύση.

Advertisement
Advertisement

Η μετατροπή του αμαξώματος επιβάλλει τη μετακίνηση της κεντρική κολώνας (B-Pillar) προς τα πίσω και την επιμήκυνση των εμπρόσθιων θυρών.

Φυσικά, δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός πως το μεταξόνιο όπως και τα μετατρόχια, παραμένουν απαράλλαχτα. Τα πίσω τμήματα του αμαξώματος που χρειάστηκαν κατασκευή από την αρχή, είναι από αλουμίνιο, ενώ οι πόρτες και η οροφή από ανθρακόνημα. Η γραμμή της οροφής είναι πιο σπορ με καλαίσθητη σχεδίαση για το πίσω πλευρικό παράθυρο και όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, όλα γίνονται στο χέρι.

Advertisement
Advertisement

Η Ares Modena πρόσθεσε ένα νέο σετ ζάντες με διάμετρο 22 ιντσών από κράμα αλουμινίου, τονισμένα πλευρικά μαρσπιέ και έναν αρκετά διακριτικό πίσω διαχύτη, που ταιριάζει στο σπορ προφίλ ενός coupe μοντέλου. Εδώ, αξίζει να σημειώσουμε πως τα ίδια κάνει η Ares Modena και την έκδοση Targa που προσφέρει εναλλακτικά για όσους θέλουν και το κάτι παραπάνω με ανοιχτή οροφή.

Στο εσωτερικό, βρίσκουμε ένα νέο ζευγάρι μπροστινά καθίσματα με δυνατότητα αναδίπλωσης για να δίνουν πρόσβαση στα δύο μεγάλα ξεχωριστά καθίσματα που βρίσκονται πίσω. Ο χώρος για τα πόδια των πίσω προφανώς και θα είναι πολύ καλός μια και δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με την τετράθυρη έκδοση του μοντέλου, κάτι που δεν πρέπει να ισχύει όμως για τον «αέρα» πάνω από τα κεφάλια.

Εκεί, η διαφορετική γραμμή της οροφής, μάλλον θα έχει περιορίσει λίγο το διαθέσιμο ύψος. Το ταμπλό είναι προφανώς ίδιο με την τετράθυρη εκδοχή, αν και όπως υπογραμμίζει η Ares Design, αναφέρει πως ο κάθε ιδιοκτήτης θα μπορεί να εξατομικεύσει το Coupe Sport του χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας όπως αλουμίνιο, ξύλο, δέρμα και ανθρακόνημα.

Advertisement

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο twin turbo V8 με τη χωρητικότητα των 6,75 λίτρων που αποδίδει 512 ίππους και 1.020 Nm ροπής. Η ισχύς καταλήγει στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου οκτώ ταχυτήτων, ενώ σε ότι αφορά την ανάρτηση, όπως και η Mulsanne, έτσι και το Coupe Sport διαθέτει αερανάρτηση.

Από την Ares Modena δεν υπάρχει δημοσιευμένη πληροφορία που να αφορά στο κόστος της μεταμόρφωσης, κρατώντας την πληροφορία για κάθε ενδιαφερόμενο και τις συγκεκριμένες απαιτήσεις. Θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε πόσες από τις 7.300 Mulsanne που έχουν κατασκευαστεί, θα καταλήξουν στα έμπειρα χέρια των τεχνιτών της Ares Design.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εντός της χρονιάς το νέο MINI Countryman EV
Και οι Τουρκοκύπριοι φτιάχνουν ηλεκτρικό αυτοκίνητο (+video)
Τι είναι το S.I.R.S. της νέας Suzuki V-Strom 800DE (+video)