Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Η Σελέμπριτι που πουλάει μούρη με ξένη Urus

Ελλάδα 14:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Σελέμπριτι που πουλάει μούρη με ξένη Urus

MIRROR

Η Σελέμπριτι που πουλάει μούρη με ξένη Urus

MIRROR

Η ανάγκη του φαίνεσθαι αναμφίβολα είναι ιδιαίτερα έντονο σε κάποιους… σελέμπριτι.  Μάλιστα πολλές φορές  η ανάγκη να δείχνουν στους άλλους είναι τόσο έντονη που είναι και fake…

Advertisement
Advertisement

Σε κάποιους το show-off αρέσει λίγο παραπάνω από ό,τι σε άλλους. Ανάμεσά τους βρίσκεται και η πασίγνωστη σταρ και επιχειρηματίας, Κλόι Καρντάσιαν. Τελευταία επίδειξη της 39χρονης Αμερικανίδας, ήταν μία Lamborghini Urus της Mansory.

Συνήθως, τέτοιου επιπέδου διασημότητες δεν έχουν αυτά τα αυτοκίνητα για την οδηγική απόλαυση που προσφέρουν, αλλά για την «μούρη», τις εκδηλώσεις και τις φωτογραφίσεις.

Πρόσφατα, η Κλόι Καρντάσιαν επέδειξε στο Instagram της μία Urus, αντιγράφοντας μία γνωστή ατάκα του πλουσιοκόριτσου από την ταινία «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας». Στην τελική, και αυτή… πλουσιοκόριτσο είναι, εν αντιθέσει με τους περισσότερους ακόλουθους της.

Advertisement
Advertisement

Η ανάρτηση έγινε στον προσωπικό λογαριασμό της Αμερικανίδας σταρ που την ακολουθούν πάνω από 310 εκατομμύρια προφίλ.

Οι περισσότεροι στα σχόλια την έκριναν για το πόσο εριστική ήταν, τονίζοντάς της πως ήθελε ουσιαστικά να επιδείξει τον πλούτο της συγκριτικά με τον κοινό κόσμο.

Advertisement

Το αστείο της όλης υπόθεσης είναι πως η συγκεκριμένη Lamborghini Urus δεν είναι καν δική της, αλλά της αδερφής της, Κάιλι Τζένερ!

Μάλιστα, η Κάιλι σχολίασε ειρωνικά την ανάρτησή της, ρωτώντας αν αυτό είναι το δικό της αυτοκίνητο και η Κλόι παραδέχθηκε ότι της το δανείστηκε.

Advertisement

Στην ουσία, η Κάιλι αγόρασε πρόσφατα αυτήν την Urus από την Mansory, αλλά εκείνη, παραδόξως δεν έσπευσε αμέσως να την επιδείξει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Urus δείχνει να έχει πάνω της το κιτ βελτίωσης Venatus EVO S της Mansory, που σημαίνει πως αυτή η Lamborghini έχει αναβαθμισμένο κινητήρα με αυξημένη απόδοση και είναι μόλις μία από τις 10 που διαθέτει στο ευρύ κοινό ο βελτιωτικός οίκος.

Πόσο ανάγκη είχε να επιδείξει τα λεφτά της η Κλόι Καρντάσιαν για να χρειαστεί να δανειστεί την Urus της αδερφής της;

Advertisement