Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αμιγώς ηλεκτρικό D-Max από την Isuzu

Ελλάδα 8:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αμιγώς ηλεκτρικό D-Max από την Isuzu

ΝΕΑ

Αμιγώς ηλεκτρικό D-Max από την Isuzu

ΝΕΑ

Όπως φαίνεται, η παρουσίαση του ανανεωμένου D-Max από την Isuzu δεν ήταν το μόνο νέο στοιχείο από την εταιρεία, καθώς θα ακολουθήσει και άλλο, ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Advertisement
Advertisement

Η Isuzu έχει τη φήμη του κατασκευαστή ανθεκτικών και πρακτικών pickup μοντέλων και διακρίνεται σαφώς στη σχετική κατηγορία οχημάτων, συγκριτικά με τους ανταγωνιστές της.

Η πρόσφατη παρουσίαση του επανασχεδιασμένου D-Max (φωτογραφίες) συνοδεύτηκε και από ακόμα μία είδηση. Όπως επιβεβαίωσαν τα στελέχη της Isuzu, πρόκειται να κατασκευάσουν και την αμιγώς ηλεκτρική έκδοσή του.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Σίνσκε Μινάμι, ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, το ηλεκτροκίνητο D-Max θα παρουσιαστεί επίσημα το 2025 και αρχικά θα διατίθεται στην Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

Όπως ειπώθηκε, οι μπαταρίες του θα κατασκευάζονται από την Isuzu και θα είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί αυτό από την εταιρεία.

Το αμιγώς ηλεκτρικό D-Max θα παράγεται στην Ταϊλάνδη, δηλαδή εκεί όπου κατασκευάζεται και η έκδοσή του με τον πετρελαιοκινητήρα, όπως είπε ο Μινάμι, κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του επανασχεδιασμένου D-Max.

Advertisement

Μιλώντας προς τους παρευρισκόμενους, δήλωσε σχετικά: «Η Isuzu προσπαθεί έμπρακτα να πραγματοποιήσει το όραμα για μια κοινωνία χωρίς διοξείδιο του άνθρακα. Προχωρώντας προς τα εμπρός, προγραμματίζουμε τη δημιουργία ενός αμιγώς ηλεκτρικού pickup οχήματος στην Ταϊλάνδη.

Advertisement

»Η Isuzu, θα το διαθέσει πρώτα στην Ευρώπη. Αφού εξετάσουμε σταδιακά τη δυναμική του να υπάρξει και σε άλλες αγορές, τότε θα το διαθέσουμε και σε αυτές, συμπεριλαμβανομένης και της ταϊλανδέζικης».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ιαπωνικό αυτοκινητικό Τύπο, οι πωλήσεις του αμιγώς ηλεκτροκίνητου D-Max θα μπορούσαν να φτάσουν το 40% των συνολικών του pickup μοντέλου, σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Isuzu ανανέωσε το D-MAX
Σε δημοπρασία ένα Isuzu 117 με πολλές πρωτιές
Το νέο Isuzu D-Max AT35 της Arctic Truck πάει παντού

Advertisement