Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

AMG, Maybach και G-Class, μαζί για νέα προϊόντα

Ελλάδα 8:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

AMG, Maybach και G-Class, μαζί για νέα προϊόντα

ΝΕΑ

AMG, Maybach και G-Class, μαζί για νέα προϊόντα

ΝΕΑ

Μια ακόμα επιχειρηματική κίνηση που αποτελεί μέρος της στρατηγικής του CEO της Daimler, Ola Kallenius, με την οποία η εταιρεία θα «σημαδέψει» τις πωλήσεις προϊόντων μικρού όγκου παραγωγής αλλά με μεγάλα περιθώρια κέρδους.

Advertisement
Advertisement

Η Daimler, η μητρική εταιρεία της Mercedes, φαίνεται πως είναι  πολύ κοντά στο να κάνει άλλη μια κίνηση σε επίπεδο «συνέργειας» μεταξύ κάποιων από τις εταιρείες που είναι κάτω από την ομπρέλα της.

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα η αυτοκινητοβιομηχανία σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα νέο επιχειρηματικό όμιλο που θα αποτελείται από τις AMG, Maybach και με την G-Class ως εμβληματικό μοντέλο, θα λανσάρει κάποιες εξειδικευμένες προτάσεις για ένα αρκετά περιορισμένο σε όγκο κοινό. Μάλιστα, επειδή το project έχει προχωρήσει αρκετά, οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου.Εκπρόσωπος της Daimler δήλωσε σε γερμανικό μέσο, ότι η συγκεκριμένη κίνηση θα μειώσει το κόστος marketing εντός της εταιρείας και θα ενισχύσει την παρουσία της εταιρείας σε συγκεκριμένες κατηγορίες, όπου έχουν «εκπροσώπηση» τα τρία brands.

Η AMG στο segment των αυτοκινήτων επιδόσεων της Mercedes, η Maybach στην πολυτέλεια που βάζει τον Όμιλο ανταγωνιστικά απέναντι σε μάρκες όπως είναι οι Rolls-Royce και Bentley, ενώ η G-Class «εκπροσωπεί» τη γκάμα των πολυτελών εκτός δρόμου μοντέλων. Η μητρική εταιρεία βρίσκεται στη διαδικασία σχεδιασμού του νέου επιχειρηματικού ομίλου, καθώς και της αξιολόγησης των δυνατοτήτων σε διάφορους τομείς. Όσον αφορά την ηγεσία, αναμένεται ότι ο προϊστάμενος της AMG, Philipp Schiemer, θα αναλάβει την ευθύνη αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Volvo και Daimler ποντάρουν στις κυψέλες υδρογόνου
Nissan: Πούλησε τις μετοχές που διατηρούσε στην Daimler
Η Aerolarri αποκαθιστά την «αδικία» στη νέα Corvette C8 (VIDEO)

 

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement