Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αμφίβολο το μέλλον της εκπομπής Top Gear

Ελλάδα 12:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αμφίβολο το μέλλον της εκπομπής Top Gear

ΝΕΑ

Αμφίβολο το μέλλον της εκπομπής Top Gear

ΝΕΑ

Το BBC αρνείται το τέλος της δημοφιλούς εκπομπής, αλλά οι ενδείξεις είναι διαφορετικές.

Advertisement
Advertisement

Οι τελευταίοι μήνες ήταν εξαιρετικά δύσκολοι για την δημοφιλέστατη εκπομπή αυτοκινήτου Top Gear του BBC. Όλα ξεκίνησαν με το σοβαρό ατύχημα του Φρέντι Φλίντοφ, ενός από τους παρουσιαστές της εκπομπής, όταν οδηγώντας ένα τρίτροχο όχημα roadster κατά τη διάρκεια γυρισμάτων, είχε ατύχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο και τα πλευρά.

Η εκπομπή εκείνη την περίοδο διακόπηκε άμεσα και μέχρι τώρα δεν έχει επανέλθει στους τηλεοπτικούς δέκτες του BBC. Ο Φρέντι Φλίντοφ είναι πλέον καλά στην υγεία του, με εμφανή ωστόσο τα σημάδια στο πρόσωπό του από το ατύχημα, ωστόσο το μεγάλο βρετανικό δίκτυο δεν έχει αποφασίσει αν θα συνεχίσει την εκπομπή ή όχι.

Advertisement
Advertisement

Σε πρόσφατη εμφάνιση του Φλιντοφ σε αγώνα κρίκετ μαζί με τους δύο συνεργάτες του Πάντι ΜακΓκίνες και Κρις Χάρις, άσκησε κριτική τόσο για την ασφάλεια της πίστας που έγιναν τα γυρίσματα στο συμβάν του ατυχήματος, όσο και στο ίδιο το όχημα.

Οι φήμες που κυκλοφορούν στη Βρετανία είναι ότι το BBC θα σταματήσει οριστικά την εκπομπή. Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες ότι οι παραγωγοί έχουν ενημερώσει τους συντελεστές να ασχοληθούν με άλλα πράγματα ανεξάρτητα με το Top Gear μέχρι να οριστικοποιηθεί η απόφαση. Το BBC από την πλευρά του ωστόσο διαψεύδει την οριστική διακοπή της εκπομπής κάνοντας λόγο για επανεκκίνησή του με διαφορετική μορφή ή με αυξημένα μέτρα ασφάλειας. Μένει να δούμε το επόμενο διάστημα πως θα πορευθεί το BBC.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έτσι κάνουν τα εντυπωσιακά πλάνα στο Top Gear (+video)
Άρωμα Κορέας στο Παρίσι
Τρέμει η γη: Porsche 911 στις 12.000 στροφές!