Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Άλλο ένα τελείως ανόητο ρεκόρ… (+video)

Ελλάδα 21:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλο ένα τελείως ανόητο ρεκόρ… (+video)

ΝΕΑ

Άλλο ένα τελείως ανόητο ρεκόρ… (+video)

ΝΕΑ

Σε περίπτωση που σας διέφυγε, να σας ενημερώσουμε πως το ρεκόρ ταχύτερης αλλαγής ελαστικού σε αυτοκίνητο που κινείται στις δύο ρόδες, το έχουν εδώ και λίγες μέρες, δύο Ιταλοί.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι ένα και δύο, είναι πάρα πολλά τα ρεκόρ της κατηγορίας «χωρίς απολύτως κανένα νόημα» και ετούτο εδώ, πάει για την πρώτη θέση.

Οι δύο Ιταλοί που ασχολήθηκαν με το ρεκόρ, το έκαναν στο πλαίσιο της τηλεοπτικής εκπομπής «The Reckord Show», τα γυρίσματα του οποίου έγιναν στο Μιλάνο στις 4 Φεβρουαρίου. Η ανακοίνωση ωστόσο, έγινε μόλις πριν λίγες μέρες, αφού υπάρχει πρωτόκολλο για τις διαδικασίες επικύρωσης τέτοιων ανδραγαθημάτων, τα οποία πρέπει να πιστοποιούνται για το καλό της ανθρωπότητας

Advertisement
Advertisement

Στο video λοιπόν βλέπουμε αυτό το θεαματικό κατόρθωμα να πραγματοποιείται από τους Ιταλούς Manuel Zoldan και Gianluca Folco, με τη χρήση ενός ειδικά τροποποιημένου για την περίσταση μοντέλου της BMW (Σειρά 3, Ε46). Για την ιστορία να πούμε πως η διαδικασία κράτησε μόλις 77 δευτερόλεπτα και όποιος θέλει να πάρει από τα χέρια των δύο αυτών Ιταλών τη διάκριση, θα πρέπει να κάνει κάτι αντίστοιχο σε λιγότερο χρόνο– π.χ. σε 76 δευτερόλεπτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μωσαϊκό αυτοκινήτων για Guiness
Απίστευτο ρεκόρ συνεχόμενου drift για 17 ώρες και 34 λεπτά! (Video)
Ποιο απίστευτο ρεκόρ έκανε ένα Toyota για να φθάσει στο Νότιο Πόλο;