Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Άλλαξε το λογότυπο της BMW ή συμβαίνει κάτι άλλο; (+video)

Ελλάδα 11:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Άλλαξε το λογότυπο της BMW ή συμβαίνει κάτι άλλο; (+video)

ΝΕΑ

Άλλαξε το λογότυπο της BMW ή συμβαίνει κάτι άλλο; (+video)

ΝΕΑ

Πολλά νέα μοντέλα της BMW που θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα με ένα νέο επετειακό λογότυπο. Από πού προέρχεται και τι σημαίνουν τα χρώματα που έχει. Το Newsauto έχει το ρεπορτάζ…

Advertisement
Advertisement

Με νέο λογότυπο θα κυκλοφορήσουν πολύ σύντομα στους ελληνικούς δρόμους αρκετά σημαντικός αριθμός αυτοκινήτων της BMW. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις αποκλειστικές εικόνες του Newsauto, μοντέλα που έχουν έρθει στη χώρα μας εφοδιάζονται με ένα επετειακό λογότυπο που έχει πάνω του διάφορα χρώματα και το καθιστούν πολύ ξεχωριστό.

Το συγκεκριμένο λογότυπο έχει δημιουργήσει η BMW για να γιορτάσει τα 50 χρόνια του τμήματος Μ Division, αυτό δηλαδή που σχεδιάζει και εξελίσσει τις εκδόσεις Μ. Γι’ αυτό το λόγο λανσάρει ένα νέο λογότυπο που περιλαμβάνει το λευκό και τρία διαφορετικά χρώματα που συναντούμε στις εκδόσεις Μ.

Εορταστικό λογότυπο

Advertisement
Advertisement

Με το εν λόγω θα εφοδιάζονται είτε τα γνήσια «Μ» με τα πολλά άλογα είτε όσα διαθέτουν το πακέτο εξοπλισμού M Sport package. Να σημειώσουμε πως το εορταστικό λογότυπο το συναντούμε στο εμπρός καπό, στην πόρτα του χώρου αποσκευών και στις ζάντες.

Για όσους δεν το γνωρίζουν το γράμμα «M» στα μοντέλα της BMW σημαίνει Motorsport. Το γαλάζιο προέρχεται από τη σημαία της Βαυαρίας, το κόκκινο από τη συνεργασία της BMW το 1972 με την εταιρεία Texaco και ο συνδυασμός γαλάζιου και κόκκινου μας δίνει το σκούρο μπλε.

Advertisement

 

Στο παρακάτω video μπορείτε να μάθετε από τον Product Manager της BMW Νίκο Καψή από πού προέρχονται τα χρώματα στο λογότυπο των μοντέλων «Μ»

Advertisement

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mercedes SL «Παγόδα»: Γοητεία ετών 59 (+video)
Το νέο υδρογονοκίνητο Space της GAC δεν το λες και όμορφο…
Διαθέσιμη και online η ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E