Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Alfa Romeo Tonale: Στόχος η απαράμιλλη ποιότητα

Ελλάδα 5:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Alfa Romeo Tonale: Στόχος η απαράμιλλη ποιότητα

ΝΕΑ

Alfa Romeo Tonale: Στόχος η απαράμιλλη ποιότητα

ΝΕΑ

Το νέο ηλεκτρικό SUV της φίρμας αναμένεται τον Ιούνιο του 2022 και θα συνδυάζει κορυφαία ποιότητα και το παραδοσιακό DNA της Alfa Romeo.

Advertisement
Advertisement

Περισσότεροι από 150 προμηθευτές από την Ιταλία και άλλες χώρες, οι οποίοι εμπλέκονται με την κατασκευή του νέου Alfa Romeo Tonale, τo πρώτο εξηλεκτρισμένο SUV της μάρκας, συναντήθηκαν με τον CEO της μάρκας, κ. Jean-Philippe Imparato και την ομάδα διοίκησης της Alfa Romeo στο εργοστάσιο G.B. Vico στο Pomigliano d’Arco.

Θέμα συνάντησης ήταν η ποιότητα. Έχοντας εστιάσει σε αυτό το στόχο από τη στιγμή που ανέλαβε τη θέση του CEO, ο κ Imparato παίρνει μέρος σε σταθερή βάση στις συναντήσεις που πραγματοποιούνται στα εργοστάσια του Pomigliano και του Cassino. Σε κάθε συνάντηση αναφέρει χωρίς περιστροφές ότι η ποιότητα αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα, με το στόχο να βρίσκεται στο απόλυτο επίπεδο.

Advertisement
Advertisement

Για να το πετύχουμε αυτό, το σημείο εκκίνησης είναι η επιλογή των υλικών” δήλωσε ο κ. Imparato.

Οι προμηθευτές μας, οι σύντροφοι μας σε ένα ταξίδι του οποίου προορισμός είναι το πρώτο εξηλεκτρισμένο μοντέλο της μάρκας, ενστερνίζονται το DNA της Alfa Romeo επιλέγοντας τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Δίπλα στο CEO της Alfa Romeo βρέθηκαν ο Chief Customer Experience Officer της Stellantis, κ. Richard Schwartzwald, καθώς και ο Επικεφαλής του εργοστασίου, κ. Alessio Leonardi.

Advertisement

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανακοινώθηκαν οι στόχοι ποιότητας στους προμηθευτές, οι οποίοι είναι βασικοί παράγοντες για να επιτευχθεί ο υψηλός στόχος που έχει τεθεί.

Advertisement

Η νέα Alfa Romeo Tonale θα είναι διαθέσιμη στην ευρωπαϊκή αγορά από τον Ιούνιο του 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Alfa Romeo Tonale: Tο compact SUV των Ιταλών
Όσοι οδηγούν Alfa Romeo είναι πιο… γκαζιάρηδες
Η πανίσχυρη Alfa Romeo Giulia GTAm στο Goodwood