Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακόμα πιο ισχυρό το επόμενο VW Golf GTI;

Ελλάδα 21:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμα πιο ισχυρό το επόμενο VW Golf GTI;

ΝΕΑ

Ακόμα πιο ισχυρό το επόμενο VW Golf GTI;

ΝΕΑ

Η νέα γενιά του αγαπημένου μας VW Golf αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο 2019, με τους απανταχού petrolheads να αδημονούν για την κορυφαία έκδοση GTI, που όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα από την Γερμανία, η ισχύς του θα αγγίζει τους 300 ίππους.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ                

Advertisement
Advertisement

Παρά την απόκρυψη των μοντέλων δοκιμών από τα μάτια των απανταχού «παπαράτσι», εν τούτοις τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η 8η γενιά του Golf GTI θα διαθέτει την χαρακτηριστική εμπρός μάσκα με την ευμεγέθη εισαγωγή αέρα. Επίσης, θα διατηρηθούν οι δύο πίσω απολήξεις και η μικρή, τοποθετημένη στην οροφή αεροτομή. Στο εσωτερικό ο Γερμανός κατασκευαστής αναμένεται να τοποθετήσει τη νέα γενιά infotainment, αλλά και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, που έχουμε ήδη δει στην έκδοση Golf R.

vw-golf-2020-front-view2_0-chariatis-530

Σε ότι αφορά την ιπποδύναμη, η ισχύς του κατά πάσα πιθανότητα δίλιτρου TFSI κινητήρα του επόμενης γενιάς Golf GTI θα αγγίξει τους 300 ίππους, όντας αρκετά πιο υψηλή από τους 230 ίππους της υπάρχουσας έκδοσης αλλά και της «R». Σε ότι αφορά τη μετάδοση, πιθανόν να παραμείνει η εμπρός κίνηση και το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG έξι σχέσεων, ενώ δεν γνωρίζουμε εάν θα υπάρχει χειροκίνητο κιβώτιο.

Advertisement

vw-golf-2020-34bk2_0-chariatis-640