Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακόμα και η Maserati έχει ανάκληση

Ελλάδα 10:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ακόμα και η Maserati έχει ανάκληση

ΝΕΑ

Ακόμα και η Maserati έχει ανάκληση

ΝΕΑ

59 Maserati MC20 Cielo θα πρέπει να επιστρέψουν στους dealer για έλεγχο στο παρμπρίζ.

Advertisement
Advertisement

Οι ανακλήσεις των εργοστασίων σε νέα ή παλαιότερα μοντέλα τους δεν είναι κάτι περίεργο ιδιαίτερα σε εταιρείες μεγάλης παραγωγικής δυναμικής. Εκείνο που είναι σχετικά ασυνήθιστο είναι να συναντάμε ανακλήσεις σε μικρούς, premium κατασκευαστές οι οποίοι έχουν μικρή παραγωγή και συνήθως η διαδικασία κατασκευής είναι χειροποίητη.

Όταν λοιπόν η Maserati ανακοίνωσε την ανάκληση 59 MC20 Cielo δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Το πρόβλημα που εντοπίστηκε με την ανοιχτή έκδοση της επιβλητικής MC20 είναι ότι λείπει 8% μονωτικού υλικού που ενώνει το παρμπρίζ με το υπόλοιπο πλαίσιο του αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την Maserati αυτό το πρόβλημα εντοπίστηκε στην παραγωγή της 30ής Ιουνίου του 2023 και μετά από μερικές ημέρες αποφασίστηκε ότι αυτή η έλλειψη του υλικού μπορεί να αποδυναμώσει συνολικά την οροφή του αυτοκινήτου. Για την ώρα, η Maserati δεν έχει ανακοινώσει αν υπήρξε κάποιο συμβάν που οδήγησε σε αυτήν την έρευνα.

Όσοι λοιπόν έχουν αποκτήσει μια από τις 59 MC20 Cielo θα λάβουν ειδοποίηση να επισκεφτούν τον κοντινότερο dealer προκειμένου να ελεγχθεί η κατάσταση του αυτοκινήτου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η «κατασκοπεία» έπιασε τη νέα Maserati GranCabrio
Μια Maserati έτοιμη για track day
Η Maserati λέει αντίο στον V8, με σπέσιαλ εκδόσεις Ghibli και Levante